Sziasztok. Kazincbarcika környékéről keresek hölgyet vagy párt közös hancúrhoz. 40-es hetero pasi vagyok.
Sziasztok. Kazincbarcika környékéről keresek hölgyet vagy párt közös hancúrhoz. 40-es hetero pasi vagyok.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok
Keresek Siófok és 20-25 Km körzetben
Ha érdekel csak írj a többit privátban beszéljük meg
Keresek Siófok és 20-25 Km körzetben
Ha érdekel csak írj a többit privátban beszéljük meg
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Valaki ma taksony ?
Sziasztok!
A mai napon találkoznék egy párral Győr és ~100 km-es körzetében. Fiatal, tapasztalt és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz/estéhez akkor írjatok!
A mai napon találkoznék egy párral Győr és ~100 km-es körzetében. Fiatal, tapasztalt és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz/estéhez akkor írjatok!
Mai napra keresek párt vagy nőt ! Hetero alapon Budapesten 22cm
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék ma vagy holnap.
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Sziasztok! Mai napra keresetm partnerem, az adatlapom kitölöttt. Heteró srác vagyok Budapestről, helyem van a IX. kerületben. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran privátban.
Szép farkat szopnék, puncit nyalnék
Sziasztok! Potens, nagyméretű pasit keresünk mára az M9 Duna partra a hölgy örömére hetero alapon. Írj privátban.
zgat a szex chat!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Aktívat keresek kisebb mérettel.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Ma délutáni órákban Budapest(reptér)-Velencei tó-Fehérvár útvonalon ismerkednék, kalandoznék érett nővel, párral!
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Sziasztok, ma délután társulnék hölgyhöz vagy hármasra, cuckoldra párhoz Sopronban.