Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok. Holnap reggel Bpn ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó..
Csúszkamasszázsra vagy sima masszázsra illetve bármi masra (megbeszelhető) csak hölgyet vagy pár hölg, tagját keresem = a párosunk ferfi tagja. E hetvegén egyedül keresek
Sziasztok!
14.kerület most?..
14.kerület most?..
Komárom, Tata, szopatna valaki?
Sziasztok, izgalmas estét. Szeretnék csatlakozni párhoz és hölggyel találkozni a kettő nem zárja ki egymást. Ha lenne jelentkező számomra, akkor ne habozzatok írni.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Hétfőn 14.én délelőtt csatlakoznék hetero vagy bi párhoz vagy hölgyhöz. Idősebb hölgyek vagy tejjel rendelkező anyukák is izgatnak. Pest/fejér/veszprèm megye.
Hétfőn 14.én délelőtt csatlakoznék hetero vagy bi párhoz vagy hölgyhöz. Idősebb hölgyek vagy tejjel rendelkező anyukák is izgatnak. Pest/fejér/veszprèm megye.
sziasztok! Budapesten valaki nem unatkozik?
Hali. Győrben valakit leszopni? Helyem van.
sziasztok! Rétságon keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra:P Részleteket priviben
Sziasztok, ma délután társulnék hölgyhöz vagy hármasra, cuckoldra párhoz Sopronban.
Ma délutáni órákban Budapest(reptér)-Velencei tó-Fehérvár útvonalon ismerkednék, kalandoznék érett nővel, párral!
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Aktívat keresek kisebb mérettel.
zgat a szex chat!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Pisi szex? Imádok nyalni. Talpadra, lábaidra verném... Mi a legvadabb fantáziád???
Sziasztok! Potens, nagyméretű pasit keresünk mára az M9 Duna partra a hölgy örömére hetero alapon. Írj privátban.