Szia. Belvárosban merre?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 04. 16. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Baszni szerető belevaló pasi mostanság a belvárosban?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Most valaki reptéri kifutónál? Szopnék
Csepel kornyeke?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szombatra keresek párommal hellyel rendelkező férfit szegeden
Ma délután vagy koraeste Nagykanizsa környékén kis kaland?Hölgyek,párok esetleg?
Ma valaki vagy valakik bp-gyongyos útvonalon és környékén?? 183/80, sportos, kemény farku, 44 éves full heteroszexuális, enyhén perverz sportos pasi vagyok.
Helló. Ma szopnék egy jót Százhalombattán. Valaki? Mehet oda vissza is... írj privátba.
Valakinek a talpaira spriccelnék ma éjjel, ha szeretnéd, ÍRJ !!
Gödöllő - Hatvan környékén valaki most?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznék .
Pàrhoz csatlakoznék .
Valaki mostanában? Helyem van estig
Valaki most Göd vagy környeken akar autós kaland is?