Hali! Partnert keresek Péntekre egy közös hancurra. Nőket, férfiakat egyaránt szívesen fogadok. Lakásom van, helyileg Törökszentmiklós. Üzit írj légyszíves!
Nyíradony környékén valaki egy kis titkos kalandra most? Diszkréció fontos!!!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok.
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Napot.
Pesti vagy környéki Hölgy (pár) ebben a szép időben egy kis autós kaland...Is
Pesti vagy környéki Hölgy (pár) ebben a szép időben egy kis autós kaland...Is
Sziasztok!
Ma reggel Zugló?..
Ma reggel Zugló?..
Ma még valaki(k)?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest vagy környékén pár vagy hölgy?
Estét
Szépvölgyi parkolóba mostanában bevállalos hölgyek -pár három potens pasival.
Szépvölgyi parkolóba mostanában bevállalos hölgyek -pár három potens pasival.
Hatvan-Eger-Salgótarjan-Gyöngyös vonalon keresek normális, férfias biszex, vagy kíváncsi pasit! Férfias paraméterekkel! Írj privát üzenetet!
Ma valakit szívesen vendégül látok....írjatok bátran!
Sziasztok!
Budapesten pár vagy hölgy?
Budapesten pár vagy hölgy?
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Ma estére párt keresünk
Sziasztok!
Ma este Budapest - Reptér környékén pár vagy hölgy?
Ma este Budapest - Reptér környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölggyel ismerkednék, randiznék Bp-en.
Kocsimban, természetben vagy nálad szopatna valaki?