Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölggyel ismerkednék, randiznék Bp-en.
Sziasztok! Magára igényes, többesben már tapasztalattal rendelkező srácként keresném párok, lányok társaságát, akár ma este is. Helyem van Budapesten.
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Ha szeretnél jönni ingyenes egész testes masszázsra írj üzenetet
Szia fiúk!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 30 èv alattit ( max 40 ). de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Dugni szerető belevaló 30-40-es pasi? Bp belváros
Én is..
(Ez egy válasz Contact üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki vagy valakik most Budapest -M3-salgotarjan vonal és környékén?? 183/80, sportos, 44 éves, full hetero pasi vagyok, képen látható farokkal
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.24.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok. Vaján keresek hölgyet vagy párt egy jó kamionos szexre. 40-es hetero pasi vagyok. Priviben írj vagy írjátok
Sziasztok. Szexpartnert keresek Bpn. Írj privát.
Sziasztok! Ma reggel hölgy Gödöllőn nálam a csendes lakásomon? Várom Leveled! Köszönöm!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Holnap Bpn ismerkednék kalandoznék szexpartnert keresnék.Írj privát.
Sziasztok.
Kondorosi útnál kifolyónál duna-parton ,hölgy esetleg pár két potens pasival egy kis játszadozás. Heteró!
Kondorosi útnál kifolyónál duna-parton ,hölgy esetleg pár két potens pasival egy kis játszadozás. Heteró!
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Hello
Bp 13 ker valaki?
Bp 13 ker valaki?
Sziasztok
Tihanyban vagyok szállodában.
Valaki(k) csatlakozik?
30-as sportos vagyok.
Tihanyban vagyok szállodában.
Valaki(k) csatlakozik?
30-as sportos vagyok.