Valaki most Újpesten vagy a környéken?
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Sziasztok!
Zugló most reggel?..
Zugló most reggel?..
Hali fiúk,lányok! Valaki chatelne? Stigetszentmiklós,Dunaharaszti,Dèlegyháza környèkiek vannak?Kis közös èlvezkedès?Intim fotót,videót ki szereti?Skype,insta valakinek?
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Jön a nyár és a fesztiválok!
priviben keress. Jelige: Jön a nyár és a fesztiválok!
BP belvárosban szopnék!
Szigethalom-Dunavarsány környékén ismerkednék holnap napközben vagy este
Sziasztok
HOLNAP délelőtt VALÓS párral találkoznék Budapesten…
Bővebben privátban…
Moto
HOLNAP délelőtt VALÓS párral találkoznék Budapesten…

Bővebben privátban…

Moto
Autódban egy jó szopásba benne lennék ,végig szoplak
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Szia fiúk!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölggyel ismerkednék, randiznék Bp-en.
Sziasztok! Magára igényes, többesben már tapasztalattal rendelkező srácként keresném párok, lányok társaságát, akár ma este is. Helyem van Budapesten.
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Ha szeretnél jönni ingyenes egész testes masszázsra írj üzenetet
Szia fiúk!
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 30 èv alattit ( max 40 ). de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.