Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
bp 13 ma este valaki?
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölggyel ismerkednék, randiznék Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok, több info az adatlapomon látható.
Szia írj ránk privatba
(Ez egy válasz ajtny üzenetére (2025. 04. 25. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 17:55

Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Ma este pár reptéren lesz kint ? haverommal kint leszünk heterok vagyunk !
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Sziasztok! Bi pàrhoz csatlakoznék. Utazás bizonyos távolságon belül megoldható.
Sziasztok! A mai délután és este folyamán nagyon szívesen megismerkednék egy párral Győr és 80 km-es körzetében. Igényes, korrekt és intelligens pasi vagyok. Valós élményt szeretnék. Ha hasonló céljaitok vannak akkor ismerkedjünk meg!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok. Ma délután valaki?
Kecskemét pár
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom (hölgy) örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 35 év alatt de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok! Miskolc-Hatvan vonalon keresek nap közben hellyel rendelkező hölgyeket, párokat minden jóra! Ha esetleg érdekel, keress, keressetek nyugodtan! Mindenkinek sok sikert!
Sziasztok!
Valaki esetleg hármas? Megdugnánk a passzív, izmos, rövid hajú 38 éves formás kerek seggű haverom
Helyileg újpest, hely és vágyfokozók adottak
Valaki esetleg hármas? Megdugnánk a passzív, izmos, rövid hajú 38 éves formás kerek seggű haverom

Helyileg újpest, hely és vágyfokozók adottak

Szia fiúk!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Sziasztok. Ma kèső este szívesen látnánk bisex hölgytagu párt, esetlegenyhe bisex pasit. Ápolt,borotvált, nemdohányzò partnereket keresünk nèhány òrás együttlètre. Tehát nem kávèzgatni. Èrden lakunk, itt tudunk fogadni is.