Jóreggelt! Debrecenben szopatnék most, kb 11 óráig vagyok itt. Diszkréció fontos!! Légy ápolt

Popsit dugni szerető 30-40-es pasival taliznek ma, belváros
Szekszárd és környékén ma délután aki esetleg megszopatna/megdugna? Helyed legyen vagy kocsiban, szabadban.
Lehettek többen is.
Egy kezdő bi pasi.
Üzenet módosítása
Lehettek többen is.
Egy kezdő bi pasi.
Üzenet módosítása
Pécs és környékén??? Írj.
Valaki taksony környékén egy tali?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Roma pasikat keresek. Szeretem,ha sokaig használnak, imádom a gecit
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Pár napig Magyarországon vagyok és programot keresek nagy mérettel. Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnek kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Szegeden fogadnék part vagy nőt hetero alapon holnap délelott. Nagy méretem van
Péntek vagy szombat dèlelőtt-kora délutánra keresünk autóval rendelkező ès utazni hajlandó szőrtelen fiatal sràcot harmadiknak feleségem örömère,közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, 35 év alatti sportos testalkatú férfi személyében (90 kg alatt) Kérjük csak azok írjanak akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek és hajlandóak is találkozni és nem kifogásokat keresnek. Nem kamusok vagyunk, komolyan gondoljuk de nem bárkivel és nem minden áron. Diszkréció adott és elvárt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Miskolcon egy szopós hölgy?
Sziasztok. Holnap vagy szerda napközbe pár vagy lány akivel lehet is találkozni Dunaújváros és környékén?
Sziasztok! Hölgyet, nőt, lányt keresek egy kis titkos kalandra X. Ker jászberényi út környékén, helyem van. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció fontos!!

A pár férfi tagjaként csatlakoznák lányhoz ,párhoz.
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Sziasztok!
Most keresek Rétság környékén ráérő hölgyet, max párt. Nemhétköznapi kalandról lenne szó:P
Részleteket priviben
Most keresek Rétság környékén ráérő hölgyet, max párt. Nemhétköznapi kalandról lenne szó:P
Részleteket priviben