Budapesten es vonzaskorzeteben keresek holgyeket vagy bi parokat.
Popsipuncit dugni szerető pasikat keresek
Szép reggelt
Adatlapom szerint keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Adatlapom szerint keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ki érne még ma éjjel rá? Szívesen szopnék-nyalnék:P
Bp most?
Sziasztok!
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
4.ker kornyeken valaki?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Anál szex kedvelő nő? Mezőkövesd kőrnyéke?
Mai nap köki közelében tartózkodom. Ha valakinek megfelelne a szabadban, (netán autóban, ha azzal vagy) egy kis kézimunka ... egyoldalúan, én neked.
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára!
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára!
Sziasztok Tiszakècskèn nőt keresek
A pár férfi tagjaként délután Hatvanban szopnék. Arc nélkül szeretném ha videóra venné valaki . Mail cím az adatlapon
Ma este Budaőrs? Pár, ki arra járna? Helyem van, minden megoldás érdekel... hölgy esetleg?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
M3 pályán valaki valamelyik pihenőben egy kis kaland? Csak diszkréten

Szopnék most szép formás faszt újpesten, hely van írj ha ok.
+36303372060 viber vagy whatsapp is ok
+36303372060 viber vagy whatsapp is ok
Munkásruhába slicböl szopnék ma napközben ,csak leszoplak és dolgozhatsz tovább
Sziasztok!
4es út..Monor ma de.?
4es út..Monor ma de.?