Ma este szopnék egy igényes pasit. Tata, Komárom környékén.
Sziasztok fiúk,
Laza izgalmas randi & kaland, várlak! írj privátban!
Sziasztok! Budapesten 22-éig ismerkednék (délután, este) hetero alapon.
Masszázs, szauna, autós kaland, stb. Helyem sajnos nincs.
Masszázs, szauna, autós kaland, stb. Helyem sajnos nincs.
De van nekik több is
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 04:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 04:02

Elég elkeserítő. Kőzbetlen a hozzászólásotok itán is már irogatnak tovább a fórumra. Tényleg bosszantó mert a heterók fórumjait tönkreteszik.Egyszerűen nincs az embernek türelme végig olvasgatni a bejegyzéseket amikor öt partnerkeresésből 4 meleg.Legalább saját fórumokat csinálnának maguknak!
Ma 15 óra felé, kelenföld környékén vagy délpesten szopnék ápolt urat
jó nekem autoban, lakásban, nyugis helyen.

Sziasztok!
Csatlakoznék..írjatok (Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 05. 20. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 12:19
Csatlakoznék..írjatok (Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 05. 20. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Csini szőke barátnőm duatnám. Ha szeretsz afterezni, és tudsz is segíteni jól érezni magunkat, írj.
Csini szőke barátnőm duatnám. Ha szeretsz afterezni, és tudsz is segíteni jól érezni magunkat, írj.
Sziasztok.
Nők, lányok, asszonyok, nyalakodós kedvemben vagyok, minden megoldás érdekel. Pest, Pest megye
Nők, lányok, asszonyok, nyalakodós kedvemben vagyok, minden megoldás érdekel. Pest, Pest megye
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 47 éves férfi vagyok
Valaki aki kívánós es magába érezné egy kemény farkat most? Budapest vagy Göd esetleg környéke utazni tudok
M3 Debrecen felé tartó útvonalon Gödöllőtől valaki egy kis kikapcsolódásra/kalandra valamelyik pihenőben? Érezzük jól magunkat

Jóreggelt! Nőt, esetleg elhanyagolt anyucit, keresek Pest X. Ker környékén titkos kalandra. 9-fél 11 közt, helyem van, kor nem számít, légy ápolt. 25F

Elég elkeserítő. Kőzbetlen a hozzászólásotok itán is már irogatnak tovább a fórumra. Tényleg bosszantó mert a heterók fórumjait tönkreteszik.Egyszerűen nincs az embernek türelme végig olvasgatni a bejegyzéseket amikor öt partnerkeresésből 4 meleg.Legalább saját fórumokat csinálnának maguknak!
(Ez egy válasz D.pár üzenetére (2025. 05. 17. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 17. szombat 12:55

Adminik itt ilyenekkel nem foglalkoznak! Teljesen kiábrándítő ez a GG!!
Most hölgy Miskolcon autós kaland?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok most este pasi? Vagy pár!?
Sziasztok Veszprém és környèkèn biszex pasi vagy pár
Budán szopatnék szopnék most este!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok fiúk,