Sziasztok!
Párral találkoznék ma este, hely adott vagy utazni is tudok.
Párral találkoznék ma este, hely adott vagy utazni is tudok.
Mostra keresek Bp 13.kerület környékéről srácot közös lazulásra. Helyem van, kb este 10ig jó. Én 41/180/85 izmos 20/6. Kb 46ig keresek sportos, normál testalkattal. Vannak videóim feltöltve.
Ma késői órára keresnénk egy normális srácot aki párom mellére verné a farkát velem együtt. 30-40 éves korig , sportos vagy átlagos testalkattal . Adatlap+ kép szükseges
Debrecenben szombaton délután 2 körül cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok. Ma este volna hölgy vagy pár, Dunaújváros és környékén kis kalandra? Helyem volna, de autós kaland is lehet.
Vannak itt olyan párok akikhez lehet csatlakozni hetero alapon 3 adiknak Zala Vas Somogy Veszprém megyéig nyugodtan lehet írni privibe
Sziasztok! Harmadik félként szívesen csatlakoznék párokhoz, hogy közösen élhessük át a közös gabalyodás izgalmait. Ápoltság, diszkréció részemről maximálisan adott, Budapesten van helyem. Viber, google chat, akár videóhívás természetesen okés. Akár ma, akár egész hétvégén ráérek, írjatok bátran!
bocs nem neked szól
(Ez egy válasz ajtny üzenetére (2025. 05. 30. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 14:32

Sziasztok!
Igényes, többesben tapasztalattal rendelkező budapesti srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem Budapesten van, de természetesen utazni is tudok.

azért mindent nem kéne ki irni
(Ez egy válasz ajtny üzenetére (2025. 05. 30. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 14:32

Sziasztok!
Igényes, többesben tapasztalattal rendelkező budapesti srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem Budapesten van, de természetesen utazni is tudok.

Nem semmi!
(Ez egy válasz Gezan1 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 22:02

Olyan szexpartnert keresek , aki közben elszívna velem egy kis füvet!

Sziasztok!

Mai nap Aktív férfit,párokat keresek egy kis kalandozásra ha szeretnétek akkor jó masszázst is kaptok!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Kulturált helyem van Kecskeméten!
Sziasztok!!! Szivesen beszállnék sokadiknak a hölgy örömére de egyedülálló hölgyet is kényeztetnék nyelvel és farokkal egyaránt. Pécs és környéken. Fogadni tudok utazni észszerű határokon belül tudok.
Most kint a reptérnél.passziv vagyok használható
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Debrecenben szopatnék diszkréten egy gyorsat. Tali megtörténik megyünk tovább smile
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szép napot!
Hatvan-Jászberény környékén hölgy,vagy pár akit izgat az egyenruha?
Mindenre nyitott vagyok..
Hatvan-Jászberény környékén hölgy,vagy pár akit izgat az egyenruha?
Mindenre nyitott vagyok..
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.