Irtam
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 07. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 15:03

2 pár kulturált, vad férfi beszállót keres a most induló bulijához!
Privátba!
1 órán belül!
Privátba!
1 órán belül!
2 pár kulturált, vad férfi beszállót keres a most induló bulijához!
Privátba!
1 órán belül!
Privátba!
1 órán belül!
Holnapra , vagy holnaputánra keresünk férfit feleség örömére .
Sziasztok szivesen kukolnék végig néznék valami izgiset.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Hetero vagy bi párt keresek hármas kalandhoz. Ápolt,igényes 35 éves férfi vagyok.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Budapesten? Igényes emberekkel ismerkednék.

Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon.
Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akár, nem csak írogatni.

Írtam neked.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 06. 06. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Hosszútávú rendszeres szexkapcsolatra keresek hölgyet. Balassagyarmat Rétság Vác és térsége. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz
Hosszútávú rendszeres szexkapcsolatra keresek hölgyet. Balassagyarmat Rétság Vác és térsége. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz
Jó reggelt, egy siófoki kalandhoz keresem partnerem, partnereim a de.ti órákban. Lenne kedve valakinek, valakiknek?
Ma este, hölgy, pár? Budapesti vagyok. Hely van.
Alszik még a jó nép? Most Pesten.14 ker. De rugalmas vagyok
Sziasztok!
Reptér most reggel?..
Reptér most reggel?..
9ker vagyok autós nudis kaland most sex?
Most Pesten. Képnezegetés maszti .orál.
Valami tali most egy passziv sraccal????
Kis dumálgatós, szexkép nézegetős ( nőkről), hokizós kalandhoz keresek egy hozzám hasonló srácot mostanra. Pest megyében vagyok , hely van.