Holnap esti Duna parti kis huncutkodáshoz keresünk nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki az autó mellett kis ismerkedés után megujjazná és kinyalná párosunk hölgytagját, aki viszonzásképpen kiverné a farkát. Csak privát üzenetre reagálunk, ne ide írj !
Sziasztok! Bi pàrhoz csatlakoznék a mai nap folyamán!
Sziasztok
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek ma randizni és ha szimpik vagyunk egymásnak szexelni?
Rólam: 30 éves, elegáns, kicsit duci passzív srác vagyok, a Kálvin tér közelében lakok, szükség esetén van helyem.
Lenne kedve valakinek ma randizni és ha szimpik vagyunk egymásnak szexelni?
Rólam: 30 éves, elegáns, kicsit duci passzív srác vagyok, a Kálvin tér közelében lakok, szükség esetén van helyem.
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár aki mostanában szeretne egy autós kalandot Szigetszentmiklós és vonzáskörzetében???
Kiváncsi heterot vagy enyhe bi pasival lightos dolgok érdekelnek. Lehetek hetero pár. XL for XL.

Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szia
Helyileg hol kerestek ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 07. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 15:00

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Holnapra , vagy holnaputánra keresünk férfit feleség örömére .
Sziasztok!
Ma este Budapest-Eger vonalon szívesen csatlakoznék párhoz, akár enyhe bi alapon is. De csak pasival egy közös maszti is szóba jöhet.
Ma este Budapest-Eger vonalon szívesen csatlakoznék párhoz, akár enyhe bi alapon is. De csak pasival egy közös maszti is szóba jöhet.
Sziasztok szivesen kukolnék nem gond a távolság.
Budapesten szopnék férfias jófarkú pasit,egészség diszkréció ,higiénia adott elvárt.szopass pasit anoním
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a mai napon!
Faszimado Vas megyei Transzi vagyok.Szombathely mellett NEMESKOLTÁN lakom.Mai napon délután ki fekszek egy plédre csillogó olajossan és aki akarja rám verheti és lehugyozhat!Szopok és imádom ha kurogatják a seggemet!Többen is lehettek.. Alázható kis ribancotok leszek..Jól nyelem a faszt és jól szét baszható a seggem..Éljétek ki magatokat rajtam..Aki jönne pár sört is hozhat úgy igazi kis ribanc vagyok és akár reggelig is használható vagyok..Írjon aki élvezni akár egy jót..
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
4.keruletben kalandoznek, kukkolnek, helyem van.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok!
4es út..Monor-Pilis között autós kaland ma de.?..
4es út..Monor-Pilis között autós kaland ma de.?..
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.