Hali Bp ma tali ? Írj privát .
Csinos, szexi hölgyet keresek szexkapcsolatra.
Sziasztok! Mostanában, délután-estefelé keresném párok társaságát. Helyem van Budapesten. Igényes, értelmiségi 29 éves srác vagyok, aki imádja a többes felállás minden formáját. Írjatok bátran.
Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Extrém a fantáziátok lányok?
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel. wink
Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat
Most akár délelött is
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel. wink
Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat
Most akár délelött is

X és XVII kerületben gyors petting, handjob/oral hetero alapon?
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Sziasztok!
Ma délután laza kalandra pár?Somogy-Zala-Veszprém?Akár csak kukkolás is érdekel!Vagy egy jó masszázst is adnék szívesen.
Ma délután laza kalandra pár?Somogy-Zala-Veszprém?Akár csak kukkolás is érdekel!Vagy egy jó masszázst is adnék szívesen.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hétvégét Dunavarsányi nyaralónkban töltjük.Szombatra keresünk párt egymás elötti gabalyodós szexre vagy + fiút. Dunapart, medence nincsenek szomszédok stb.
Privátban várjuk normál fotós elérhetőséges jelentkezéseteket. A délegyházi nudin is szívesen ismerkednénk

Most valaki?
Sziasztok ! Holnap délelőtt Százhalombattán ? Hölgy, lány , esetleg pár? Hely ha kell megoldom

Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Még ma este fot környékén valaki?
A Kondorosi végén, a Duna-parton pár lesz ma?
Sziasztok!
Ma este szopatna korombeli srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este szopatna korombeli srác Budapestről? Helyem nincs.
Sziasztok! Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Most keresek valakit aki imadja a szep …..!