Ma Cegléd környékén ismerkednék párral hölgyel! Ha nudizmis kedvelő vagyok csak előny!
Sziasztok,
Sportos, igényes férfiként csatlakoznék hasonló párhoz vagy nőhöz Pest megyében. Tudok utazni, vagy van helyem a csepel szigeten.
Sportos, igényes férfiként csatlakoznék hasonló párhoz vagy nőhöz Pest megyében. Tudok utazni, vagy van helyem a csepel szigeten.
Ma 9-13 óra között helyel rendelkező aktív pasit vagy pasikat keresek Budapesten
Pesten a Deák környékén cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! 48/55 éves fiatalos biszex párként ismerkednénk gabalyodnánk biszex párokkal, srácokkal, csajokkal mindenki mindenkivel alapon! Férfi csak enyhe bi. Mától (péntek jún. 20.) pár napig Debrecen környékén vagyunk. Itt is szívesen ismerkednénk belevaló normális kultúrált partnerekkel! Leveleiteket privátban várjuk!
Valaki most?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Mai nap ráérő budapesti pár vagy nő?
31 éves férfiként nyitott vagyok új dolgokra. Miskolc
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Alkalmi kapcsolatok, szabad játék, és ha úgy hozza a helyzet, hármas is szóba jöhet. Fontos számomra, hogy mindenki tisztában legyen a határaival, és őszinte kommunikációval közelítsünk egymáshoz. Ha keresel valamit izgalmasat, ami nem áll meg a felszínen, és kipróbálnál új dolgokat, írj bátran.
Valaki most Siófok?
Szivesen szopnék
Szivesen szopnék
sziasztok! ma estére szabolcsból nő esetleg házaspár találkozni? nyiregy-újfehértó-téglás-hajdúdorog-hajdúnánás környékéről,.
Sziasztok par megy ma szepvolgyire szep szerszamú fiu vagyok jelezz
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Holnap aktív pasi vagy pasik Budapesten akinek helye is van? Csoportosba is benne lennék mint passzív
Helló!
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék ma vagy holnapi nap BP
Írjatok privátban nyugodtan!
Párokhoz hölgyekhez csatlakoznék ma vagy holnapi nap BP

Írjatok privátban nyugodtan!
Ma este 21 órakor fogadnánk adatlapunk szerint pasit aki csatlakozna hozzánk egy kis iszogatós, beszélgetős, ismerkedésre ( is ) ! Csak privát üzenetet várunk !
Pásztó - Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek partnert a mai vagy a holnapi napra. Érdeklődni privátban lehet

Aktív a Duna plaza környékén? Gyors szopás vagy dugásra?
Veszprém és környékén, illetve Veszprém-Győr vonalon ma délután kell valakinek, valakiknek egy jókiállású, potens férfi?
Komárom, Tatabánya, szopatna ma valaki?