Szép napot szívesen csatlakoznék cuckold, masszázs is.
Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Most délelőtt valaki találkozna? Helyem van! Akti vagyok. Privát
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Fonyód vagy kornyeke mostanaban valaki?
Sziasztok
Szegedi házunkba Jövőheten ketesunk lányt /hölgyet
Privát üzenetben
Szegedi házunkba Jövőheten ketesunk lányt /hölgyet
Privát üzenetben
Valakinek nincs kedve felugrani hozzam? 13.kerben a Marina parton vagyok. Benne lennék ebben abban
pár fiú lany! Izgatna egy finom farok masszazs is úgy hogy magamra vagy rad élvezek…

Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb bajuszos szakállas pasit szívesen megcumiztatnék nagyon kanos vagyok, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Kit keresel?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Sziasztok!
Soroksár most?..
Soroksár most?..
Szép estét.
Esetleg Érd környékén valaki finom időtöltés?

Balatonkenesén keresek hölgyet ma estére
Sziasztok! Gyál környékén férfias férfi akivel kényeztethetnénk kicsit egymást?
Sziasztok !
Alkalmi , kikapcsolódásra vágyó Hölgyet esetleg párt keresek Siófokon Juni 26 tól 27 = ig szálas adott!
Alkalmi , kikapcsolódásra vágyó Hölgyet esetleg párt keresek Siófokon Juni 26 tól 27 = ig szálas adott!
Sziasztok, 06.26-án egész nap szívesen találkoznék párral vagy hölggyel Budapesten a 3. kerületben saját lakásomban. 46 éves nagyobb méretű pasi vagyok. Privátban írjatok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Fuj, latom nincsenek igenyeid
(Ez egy válasz fhrlo üzenetére (2025. 06. 25. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 20 éves szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.