Sziasztok! Ma este vagy holnap szívesen szexelnék! Hely ok!
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén aktív pasi helyem van diszkréció adott és elvárt..
Sziasztok, hölggyel ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 27. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 09:58

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg. Idősek is, párok is.
Jól hangzik, megnézném, ha közelebb lennék.
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 06. 27. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 09:58

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg. Idősek is, párok is.
Most délután valaki huncutkodna?
Ma délután 4 óra után egy bi srác, pár, aki ráér egy kis kalandozásra? Halásztelek/Szigetszentmiklós környékéről.
Sziasztok. Újpesten most valaki?
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Hello. Faszimadó Transzi vagyok.Szombathely mellett lakom.Ma este,éjjelre aktív férfiakat keresek..(Többen is lehettek) szopok és imádom ha seggbe basznak..Hugyozatok le ha akartok !Alázatos kis ribancotok leszek..Reggelig ráérek!
Sziasztok! Ma hölgy Gödöllőn? várom leveled! Köszönöm
Monor kornyéke valaki vagy Pilis ?(hölgyeim ) autós kaland ?
párhoz is csatlakozom !!
28 éves pasi

28 éves pasi
Szopatna most valaki Bp?
Sziasztok
MA este kellemes találkozóra hölgy vagy pár?
Moto
MA este kellemes találkozóra hölgy vagy pár?

Moto
Gödöllőnél valaki közös hokira?
Sziasztok!
Ma estére keresek puncinyalàsra hölgyet, pàrt. Puncinyalàs minden formàban és mennyiségben. Helyem van.
Ma estére keresek puncinyalàsra hölgyet, pàrt. Puncinyalàs minden formàban és mennyiségben. Helyem van.
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok! Igényes, fiiatal srácként keresem párok társaságát Budapesten a mai nap. Többesben van már tapasztalatom. Ha szimpatikusnak találtok, és úgy érzitek beleférek az elképzeléseitekbe, írjatok bátran.