Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyen van.
Vasárnap este Győr Sopron vonalon kalandoznék!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Ma este hölgy, pár.
Budapesti vagyok. Hely van.
Budapesti vagyok. Hely van.
Most, kora reggel szopás, szopatás? Bp
Én szivesen beléd élvezem..sőt....
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 06. 27. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 22:32

Uram utasítására, büntiből ma este le kell szopnom egy 60 év fölötti férfit...
Mostanra, ma estére keresek párt vagy nőt ! Zuglóban vagyok, de utazom szívesen.
30 éves jófej, laza srác vagyok, kék szem, barna haj 22cm intim
viber, google chat. bárhol jó nekem a kapcsolatfelvétel írj privátban és kereslek.
30 éves jófej, laza srác vagyok, kék szem, barna haj 22cm intim
viber, google chat. bárhol jó nekem a kapcsolatfelvétel írj privátban és kereslek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel és akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék Pest megye és környékén.
Ilyenkor nem vagyok Budapesten, baxxus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 27. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 22:35
Törölt felhasználó (4781585)

Szép estét. Ma és holnap napközben csatlakoznék szívesen fogadnék is.
Ohh ,
ki estem a pixisből. Pedig isteni lenne látni a szádba
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 06. 27. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 22:32

Szép estét. Ma és holnap napközben csatlakoznék szívesen fogadnék is.
Dunaújváros valaki ?
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok, ma este Zánka környéken belevaló pasi/srac kalandozni? Full passzív, csajos ápolt vagyok.

Gödöllőnél srácot keresek közös hokihoz.
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok, Bécsből jövök haza ma kb 2 óra múlva Budapest irányába
az útvonalon kalandoznek vagy valaki be is csatlakozhat útközben meg lehet rosszalkodni

XVIII, Vecsés, környéke? Igény pár vagy kivancsi hetero?
Sziasztok! Ma este vagy holnap szívesen szexelnék! Hely ok!