Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Holnap kb. de. 10-től autóval tudok menni, napközben játszadozásra vágyó partnereket keresek!
Tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
akár mától vasárnap estig bármikor szabaddá tudom tenni magam
Párokkal ismerkednék a Balatonon
Sziasztok.
Hölgy dunakeszi strandon ismerkedni mostanában. Mi a kavicsnál..
Hölgy dunakeszi strandon ismerkedni mostanában. Mi a kavicsnál..

Sziasztok. Esztergomba holnap valaki aki szopna?
Sziasztok !
Ma este kalandozni szeretnék. Pár ? Esetleg szóló hölgy !?
Ma este kalandozni szeretnék. Pár ? Esetleg szóló hölgy !?
Sziasztok,
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Ez engem is zavar nagyon egyébként. :/
Szombat délelőtt 8 után hölgy Székesfehévár és környéke? kukkolni, huncutkodni?
31 éves sportos férfi vagyok, írj privibe megbeszéljük, ha kell küldök képet is.

Budapesten keresek nem csak alkalmira aktív férfiakat szexre. Biszex kezdő passzív vagyok!!!!!
Sziasztok!
Ma vagy holnap szívesen randiznánk bisex lánnyal vagy bi hölgytagú párral!
Keressetek üzenetben légyszi!
Ma vagy holnap szívesen randiznánk bisex lánnyal vagy bi hölgytagú párral!
Keressetek üzenetben légyszi!

XV kerület, IV.kerület?
Olyan hölgyet keresek aki szeret ffi popsit kènyeztetni
Sziasztok.
Gönyü környéken taliznék.. Ma délelőtt.
Gönyü környéken taliznék.. Ma délelőtt.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Lányt keresnénk kezdő párként, aki katalógus modell hölgyünk fenekét simogatja vagy masszírozza férfink jelenlétében. Megbeszélés kérdése minden más. Nálunk is jó, utazni is tudunk. Ma és holnap, azaz csütörtök és péntek délután-esti órákban jó. Férfi kérjük ne írjon! Azonnal TILTJUK! Nagyon kedves, intelligens, tiszta pár vagyunk. Budapesten keresünk
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Zánka környékén keresek, belevaló csak full aktív/bi pasit max 40-45-ig, idősebbek kérem ne keressenek! Köszi
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Helló hölgyek.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.