Sziasztok!Esztergomban,vagy környékén ma Párocska,vagy "éhes" Hölgyecske?
Sziasztok!
29 éves fiatal fiúként szívesen csatlakoznék ma estére pàrokhoz, hölgyekhez.
29 éves fiatal fiúként szívesen csatlakoznék ma estére pàrokhoz, hölgyekhez.
Valaki jon mostanában ki a reptérre?
Sziasztok! Jó méretű srácot srácokat keresünk ma estére aki tud minket fogadni!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok! Szívesen megismerkednék ma egy valós, igényes és korrekt párral. Győr környékén keresgélek, de kicsit távolabb is szívesen utazok. Helyem van, ha úgy adódna.Ha van kedvetek akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok, hajdúszoboszlóra jön pár/férfi tag a következő napokba?? Irj privátba
Sziasztok! Ma utazunk haza onnan.
(Ez egy válasz BonnieesClyde005 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszu távra akár hozzám is koltozne én 53 éves vagyok szolnok mellett lakom tobbit privátba
Sziasztok ! 2 ápolt igényes fiatal srác csatlakozna párhoz .
Most raero aktiv nepliget m0 kornyeken?
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sopronban most leszopnam egy kanos fiu farkát.
Ha érdekel, ráérsz írj privátban. Felugrasz és elvezesig cumizom a faszod. Max diszkréció adott
Ha érdekel, ráérsz írj privátban. Felugrasz és elvezesig cumizom a faszod. Max diszkréció adott
Ma esetleg gyöngyösön egyik híd alatt párommal mennénk szopna engem te háttérből hokiznál hátha kedvet kedvet kapna párom és téged is szophatna
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Szolnokon pasi? Pasik szex? Nem holnap! Ma!
Sziasztok ! Én és a barátom tehát , 2 igényes ápolt fiatal srác ismerkedne párral ma este/ éjszaka. Tudunk fogadni és utazni.
Sziasztok valaki ma 20ker kocsival?