Sziasztok! Augusztus 11-étől, hétfőtől egészen szombatig (szombaton már nem) szabad leszek. Keresek egy csinos, bevállalós hölgyet vagy párt, akivel/akikkel eltölthetném izgalmasan az estéket, éjszakákat. Bp, Érd és ezek környéke, hely kell, de autós kalandban is benne vagyok. Szeretem a telt idomokat, illetve a korban nálam jóval fiatalabb vagy éppen érettebb partnereket. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és egyben elvárt.
Sziasztok. Holnap Bpn ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim vagy párokhoz is szívesen csatlakozom írjatok privatba !! Egész nap ra erek
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok hölgyeim 28 éves pasi vagyok magára igényes 189/93 esetleg valaki kellemes idő töltésre Monor vagy Pilis környéke ?
Sziasztok. 26 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek macikedvelő kanos pasit Nagyhegyesre. Írj ha erdekel a dolog!!!!
Ma dun hölgy v pár aki kalandozna? Bp
Sziasztok hölgyeim 28 éves pasi vagyok magára igényes 189/93 esetleg valaki kellemes idő töltésre Monor vagy Pilis környéke ?
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok partnert keresek. Alkalmi vagy hosszútávra Nyíradony környékén ma! Diszkréció fontos!
Hali!
Mai délelőtti órákra keresek aktív partnert orálra Ózdon
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Mai délelőtti órákra keresek aktív partnert orálra Ózdon
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Sziasztok,
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Ápolt, igényes potens, masszírozni tudó pasiként Hölgyet vagy Párt fogadnék ma Szombathelyen, de ha úgy adódik utazni is tudok!
Sziasztok!Olyan Hölgyet keresek Vas megyében elsődlegesen aki peggingben jártas.Izgat továbbá a Strap-on szex is,amikor Ő dugna meg engem a felcsatolhatójával.Helyem van.Esetleg még Hetero pár szóba jöhet ahol a Hölgy tapasztalt a peggingben.
ma délelőtt keresnék hölgyet, kor nem számít. 22 éves vagyok, 9. kerületben hellyel rendelkezem.
Reptér /Budapest környéke?
Valaki valakik mostanában pécs vagy környékén???
Sopronban ma este autós kaland?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hello! 11. Kerben valaki?
Reptér /Budapest és környékén?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 19:45

Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?