Ma, kora reggel Szántód - Balatonszemes közelében közös hokira? Csak kora reggel jó.
Szia írtam üzenetet!
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 08. 13. szerda 04:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 04:12

Két 40-es pasi + egy fiatal csajhoz csatlakozna most a IX-kerben még egy 35-45 éves pasi?
Mester utca, Viola utca környéke...

Két 40-es pasi + egy fiatal csajhoz csatlakozna most a IX-kerben még egy 35-45 éves pasi?

Holnap délben egy pár valahol?

Monor , Pilis környéke hölgy partnert keresek kalandozásra .
After?
Sziasztok!
Szerda csütörtök péntek este egyedül leszek, szívesen vendégül látok egy biszex párt, vagy srácot. Számomra a kölcsönösség nagyon fontos, fiúval max közös hoki, vagy orál jöhet szóba. Inkább én szeretem csinálni, ezt tartsd szem előtt
Ha van kedved írj bátran!
Szerda csütörtök péntek este egyedül leszek, szívesen vendégül látok egy biszex párt, vagy srácot. Számomra a kölcsönösség nagyon fontos, fiúval max közös hoki, vagy orál jöhet szóba. Inkább én szeretem csinálni, ezt tartsd szem előtt
Ha van kedved írj bátran!
Sziasztok.Ma este hölgy Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén aki kalandozna?
Hölgy partnert , párhoz csatlakoznék Monor , Pilis környéke .
Sziasztok! Ma késő este Sárbogárd, Székesfehérvár, Mór útvonalon keresnék elhanyagolt hölgyet, anyukát, párt, spontán huncutkodásra! finom Nem vagyok kamus!! Várom leveleiteket! Szép estét mindenkinek!

Sziasztok!
Hatvan környékény keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!!!
Hatvan környékény keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!!!
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
XV,IV,XIII kerulet igenyes partner? XL
Most valaki Szoboszlón?? Szopnék/szopatnék!!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok! Harmadikat keresünk szilikonos mellű barátnőm és én. Instán lehet jelentkezni k.felix1992
Fehérváron valaki ma délelőtt?
Sziasztok !! Mai napra keresek hölgy partnert kellemes időtöltésre ! Monor , Pilis környéke
Sziasztok, nemsokára indulok szoboszlóról-hajdúböszörménybe és ezen az útvonalon szivesen szopnék valakit ha magadra ismertél irj azonnal!
Sziasztok!
Ma estefelé (priviben egyeztetünk pontos időt) Tát felől megyünk Tatabánya irányába és szívesen felvennénk stoppos pasit, aki megdugná a feleségemet.
Ma estefelé (priviben egyeztetünk pontos időt) Tát felől megyünk Tatabánya irányába és szívesen felvennénk stoppos pasit, aki megdugná a feleségemet.