Siófoki medencés nyaralónkhoz keresünk csajokat ma estére.
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok. Ma hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna? Puncit nyalnék ,kényeztetnék.
Ma esti kalandra érett nö Tamási Dombóvár vonalon?
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Ma hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok !
Valaki délután 6-7 körül Miskolcon vagy tiszalúcon nem szoptatna?
Egy 23 éves srác vagyok , egyébként biszex , és normál testalkatú
Alázatos, akarok és tudok is szopni .
Ebbe persze ha szeretnéd bele tartozik a golyó szopás és a seggnyalás is :3.
És megbeszélés alapján más extrákat is tudok nyújtani :3
(ANYAGIAK KIZARVA)
Illetve helyem nincs és úton leszek szóval csak autóban lenne jó
Valaki délután 6-7 körül Miskolcon vagy tiszalúcon nem szoptatna?
Egy 23 éves srác vagyok , egyébként biszex , és normál testalkatú

Alázatos, akarok és tudok is szopni .
Ebbe persze ha szeretnéd bele tartozik a golyó szopás és a seggnyalás is :3.
És megbeszélés alapján más extrákat is tudok nyújtani :3
(ANYAGIAK KIZARVA)
Illetve helyem nincs és úton leszek szóval csak autóban lenne jó

Szombathely környékén ismerkednék.
Sziasztok !
Sziasztok !
Most valaki dunaujvaros kornyeken ??
Sziasztok! Ma este adatlapom alapján kényeztetnék feleséget! Heves megye és környező megyékben.
Lássuk a lehetetlent...
33 éves, magas, normális srác keres lányt, hölgyet, esetlegesen párt (nincs még ilyen tapasztalatom) mai, vagy netán holnapi találkára Budapesten. Szívesen elmegyek érted (szép sportkupém van, élmény vele autózni), vagy át hozzád. Extra infó, hogy óriási gyengéim a női lábak!

Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
Sziasztok. Ma hölgy Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén aki kalandozna?