Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Sziasztok ma délután Xl kerben aki találkozna és szopna?
Ma Pest pécs útvonalon pár esetleg ?
16 orakor felugranék hozzád ha nyeled
51 ffi vagyok melos ruhaban.14 borotvált , sok sperma.
Orcy tér Keleti Bosnyák.
Ha nagy borotváltad van lehet én is bekapnám
51 ffi vagyok melos ruhaban.14 borotvált , sok sperma.
Orcy tér Keleti Bosnyák.
Ha nagy borotváltad van lehet én is bekapnám
Sub hölgyet keresek minden jóra

Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon lenne pár, vagy hölgy, aki szeretne találkozni nap közben?
Szegeden vagy környékén kölcsönös orál vagy közös hoki ma délelőtt?
Hely kell!
Hely kell!
Ma vagy holnap Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt. Utazni is tudok, de Pécsen helyem van. Nyitott, diszkrét normális, intelligens, igényes, sportos, potens pasi vagyok. Minden érdekel..Ápoltság, diszkréció alap,
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok .
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok .
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Teljesíteném minden vágyatokat, amire "utasítást, parancsot" adtok, kérdés vagy fenntartás nélkül.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Ma éjszakára esetleg tovább is keresem partneremet akivel tartalmas és izgalmas szexmaratont csinálnánk végig! Intelligens és magára igényes partnerem keresem! Helyem van! Budaörs környékén lakom!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Budapest és környékén ismerkednék lánnyal/hölggyel. Kor nem számít, kedvelem az idősebb nőket is. Igényes, 27 éves srác vagyok, egyedül élek.
Fiatal szűz srác 30-60 év közötti erőszakos, agresszív aktívat keres Budapesten vagy akár vidéken is, aki kihasználna.
Sziasztok 8 után debrecenben?
Sziasztok! KRK sziget esetleg? Itt vagyok mától 5 napig, helyem is lenne. Megbízható, diszkrét, igényes pasi vagyok, aki párral kalandozna szívesen.
Hölgy partnert keresek a mai napra Monor , Pilis környéke aki szívesen kalandozna

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok szép napot mindenkinek keresnék budapesti nagyon diszkrét szelíd úriembert aki szeret női szexi cucokba szeretkezni akár hosszú távra akár alkalmilag helyed legyen csak komoly érdeklődők jelentkezését várom írj Budapest
Esztergom környékén cumiznék