Helló !
Popó kedvelő feleségeket tágítanék férjeiknek
Szóló hölgyeknek is szívesen segítek!’
Privátban keressetek !
Popó kedvelő feleségeket tágítanék férjeiknek

Szóló hölgyeknek is szívesen segítek!’
Privátban keressetek !
Sziasztok ! Ma M6 Szekszárd -Dunaújváros vonalon valaki ?

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Ma mátészalkán hölgy? Diszkréció fontos! Kb fél1 ig vagyok itt
Ma 16 órától 17:00 Sóskúton aktív? Szopnék és dughato is vagyok, helyem van
Sziasztok.
Győrben vagy környékén keresek mai nap késő dutan, este felé hölgyet vagy párt cuckold ra. privátban írj kérlek
Győrben vagy környékén keresek mai nap késő dutan, este felé hölgyet vagy párt cuckold ra. privátban írj kérlek
Sziasztok! Gyöngyös - Hatvan vonalon valaki?
Sziasztok. Most hétvégére keresünk párt, vagy jó méretű bi urat. privát üzenetet várunk.
Kállósemjén környékén valaki?
Szép napot. Fehérvár környékén ismerkednék, főleg az esti órákban
Szopnék, szopatnék, Csepelen
Sziasztok! Szépvölgyin most, esetleg Gárdonyban vagy Székesfehérváron keresek hölgyet, párt....
Valaki egy tali mostanában?
Sziasztok!
Ma éjszaka Ozorán vagyok,hely van!
Privit várok!
Ma éjszaka Ozorán vagyok,hely van!
Privit várok!
Mai napon kb 0:30 környékén keresünk egy jófej srácot akivel párom mellére vernénk a farkunkat . Párom kézzel kicsit besegít . Max 40 éves korig és vagy sportos vagy átlagos testalkatú legyél ! Kép és adatlap szükséges. Csomád közelében leszünk
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz, egyedülálló, vagy elhanyagolt feleségekhez
F

F
Debrecenben keresek hölgyet. Nem dohányzó független srác vagyok 32 éves srác vagyok. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

20. kerület vagy könyékén élveztetnék szájjal

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten