Sziasztok!
Ma délutànra, estére-éjjelre pàrt keresek. Helyem van. (Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (ma 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délutànra, estére-éjjelre pàrt keresek. Helyem van. (Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (ma 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehérvár vki egy biszex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok. Mai napra keresek magamnak partnert Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon. Utazni tudok és fogadni is. Megkereséseket prívátban fogadom !
További szép napot mindenkinek!

További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Zugló ma délelött esetleg?..
Zugló ma délelött esetleg?..
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Az iskola kezdés nem olcsó és jön a karácsony smile
priviben keress. Jelige: Az iskola kezdés nem olcsó és jön a karácsony smile
Ma este autós kalandra kerenék egy lányt,hölgyet.Leginkább egy hosszú érzéki puncinyalás ami izgatna,akár viszonzás nélkül is. Telt alkat nem akadály.. Sőt..
Sziasztok ! Olyan párt keresnék akinek a hölgy tagja kiverné , vagy leszopna a párja meg nézi . Akit izgat és szeretné kipróbálni Írjon privátban .
Sziasztok. Kecskeméti hölgyet párt massziroznak. Csak belső üzenetben.
Sziasztok, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni, nyalni. A szerepjátékokat is szeretem. Szívesen leszek a szigorú rendőr aki megbünteti a feleséged, vagy a futár aki pénz helyett más fizetési módpt is elvállal :P vagy tetszene ahogy valaki teleélvezné a feleséged, hogy utána megdughasd a gecis punciját? Keressetek privátban, igyunk az este valamit, aztán meglátjuk mi lesz

Hölgyeket keresek szexre,50,60ast, Gödöllőn,lakàs van!
Sziasztok,
Szeretnék ismerkedni valós normális párral, akikkel, ha úgy alakul jól, is tudjuk magunkat érezni.
Szeretnék ismerkedni valós normális párral, akikkel, ha úgy alakul jól, is tudjuk magunkat érezni.

Sziasztok!
Holnap délutànra, estére, éjjelre keresek baràtsàgos pàrt. Helyem van.
Holnap délutànra, estére, éjjelre keresek baràtsàgos pàrt. Helyem van.
A harmadik kerületben meleg lakásban ma este szívesen vendégül látok hölgyet, vagy párt.
Sziasztok!
Esetleg ma ejszakára van hölgy vagy pár akikhez csatlakozhatnék!? Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Helyem is van Pest megyében! Vagy tudok menni is Budapesten és Pest megyében! Privát üzenetet várok!! Kukkolas is érdekel
Esetleg ma ejszakára van hölgy vagy pár akikhez csatlakozhatnék!? Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Helyem is van Pest megyében! Vagy tudok menni is Budapesten és Pest megyében! Privát üzenetet várok!! Kukkolas is érdekel
Gödöllőnél valaki hokira, cumira?
Vékony roma lányt, nőt keresek. Budapesten, 15 vagy 14 ker.
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Két férfi csinos sub nőt keres.