Csepelen ma délután szopnék, szopatnék
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal találkoznék ma vagy holnap!
Csepelen ma délután szopnék, szopatnék
Sziasztok! Debrecenben keresek nőt alkalmi kalandra, (ha úgy alakul akár tartós titkos szex kapcsolatra is) ma 13 óra körül. Diszkréció fontos! Kor nem lényeg.
Bi pár esetleg nem keres bi pasit? 30 vagyok, minden jóra nyitott, a passzív szerepet is szeretem

Párosunk hölgy tagja részére kersünk nagyobb mérettel megáldott pasit alkalmi légyottokra. Csak Kecskemétről! Üzenetben jelenkezzen, akinek ez felkelti az érdeklődését. Köszönjük!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Kecskeméti elhanyagolt feleséget keresek diszkrét kalandra
Sziasztok! Egy kedves pàr társaságát keresem hetero vagy akár enyhe bi alapon! 37 éves normális, sportos srác vagyok
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Sziasztok! Ferfit keresek lazabb kalandhoz. Kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oral, kozos maszti! Budaorson vagyok, hely van!

Most reggel újpest/vizmű?
Sziasztok! Ma nő esetleg pár Kiskunhalas és környékén?
Sziasztok a mai nap a 11 ker és környékén kalandoz huncutkodnék.
Sziasztok! Ma reggel 9ig várok hölgy társaságot csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Moszkva környékén pasi?
Sziasztok! Valaki esetleg aki nem csak igerget es levelezget? smile telefonszammal, adatlappal elonyt jelentene!
Sziasztok mostanában egy sportos 30 éves srác élvezné egy óriásit