Hello!
FEHÉRGYARMATON HÖLGY CSÜTÖRTÖKÖN?
ÍRJ PRIVÁTBA..
FEHÉRGYARMATON HÖLGY CSÜTÖRTÖKÖN?
ÍRJ PRIVÁTBA..
Debrecenben hölgy alkalmi titkos kaland dél-13 óra körül?
Jó reggelt! Pásztó és környékén ismerkednék hölggyel , párral. Helyem van! Várom Leveled!
Pesti u. Tesco környékén most valaki?
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos kemény farkú, 44 éves, full heteroszexuális pasi. Szívesen randiznèk ma délelőtt Budapest - Gyöngyös útvonalon és környékèn. Ha lenne kedved egy ismerkedős kávéház vagy bármi kellemes dologhoz, ami kizokkent a hétköznapi szurksesegbol írj.
Tomi
Tomi
Sziasztok, hölgyel találkoznék, aki szereti a 69-es felállást. Kényeztessük egymást. Hely van, de menni is tudok.
Bp3 kerben mostansag hetero v enyhe bi pasi masztizni?
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Keresek még mindíg!
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2025. 12. 01. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 01. hétfő 15:40
Sziasztok! Holnap délelőttre keresek hölgyet alkalmi titkos kalandra. Kb reggel 9re érek fel Budapestre, és kb fél11 ig tartózkodom ott ha nem jelentkezik senki. Diszkréció fontos mivel nem egyedülálló vagyok!
Nagy mérettel rendelkező pasikat keresek hétevégére
Sex most Zugló
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Sziasztok!
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót.
Ózdon helyel rendelkezem és keresek aktívat aki szopatna egy jót.
Sziasztok!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Estére Budán kölcsönösre keresek ápolt borotvált meretest!
Péntek délután Kaposváron kalandoznék nővel,esetleg párral!
Csak komolyak!Köszönöm.
Csak komolyak!Köszönöm.
Szabolcs megye valaki?
Ma este??? Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Szia !
Ha volna kedved párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Ha volna kedved párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !

naphal

balog01