Valaki most pesten cumiztatna? Mehet gyorsba is akár duma nélkül.
Cuki, ápolt, sportos, fiatalos, szőrtelen, picit bi pasi beugrana ma este közénk kicsit játszani? Dél Pest környéke
Ma kanos pasit kényeztetnék!
Helyem van
Helyem van
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Holnap, csütörtökön napközben és éjjel még Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok!
Ma esti talàlkàra keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt, hölgyet.
Ma esti talàlkàra keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt, hölgyet.
Sziasztok hölgyek ,lányok .
Ma este van kedve valakinek ismerkedni Budapesten ?
Ma este van kedve valakinek ismerkedni Budapesten ?
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Hölgy v pár aki most kor dun kalandozna ? Bp
Sziasztok. Szombat 13-kan Kecskemét az Arany Homokba leszek, hölgyet párt fogadnak.
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Szép jó reggelt! Ma, napközbeni, késő délutáni találkára keresek EGY szimpatikus párt, vagy EGY szimpatikus nőt.
Sziasztok Pesterzsébet fürdőben pár,vagy hölgy aki szivesen rosszalkodna ma dél körül?
Sziasztok Nyiregyi férfi keresi partnerét akár tartós diszkrét viszonyra
Sziasztok, hölgyel szeretnék ma délelőtt talâlkozni, aki szeret kényszernyalatni. Én bekötött szemmel fogok feküdni az ágyon, Neked csak annyi a dolgod hogy a fejemre ülsz és élvezed. Viszonzást nem kérek.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Van, diszkrét, igényes helyem Észak-Pesten.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok, Budapest, December 27-28 keresünk egy férfi beszállót a nő örömére, ahol a hölgy játékszere lennél 1-2 órára. CSAKIS sportos, jóképű pasik érdekelnek akiknek átlag feletti a mérete és teljesítménye. A tökéletes lenne a kockahas hihetetlenül vastag kemény farokkal.

naphal

Rat