Csepelen szopnék, szopatnék
Két férfi csinos sub nőt keres.
Alkalmi csaj barátnőmmel keresnénk 2 olyan pasit (tudjuk, hogy nem egyszerű) akiknek lenne kedve egy ünnepek előtti 4-es “koccintáshoz”
én bi dugható passzív vagyok, jó lenne olyan partnereket találni, akik mindkettőnket lerendeznének és a csajszival mi is rosszalkodunk. Hely belvárosban napközben megoldott. Igénytelen vagy elhízott pasik nem az eseteink. Ápoltság, lazaság, jó fejség. Kép nélkül nincs válasz. Részletek privi.
én bi dugható passzív vagyok, jó lenne olyan partnereket találni, akik mindkettőnket lerendeznének és a csajszival mi is rosszalkodunk. Hely belvárosban napközben megoldott. Igénytelen vagy elhízott pasik nem az eseteink. Ápoltság, lazaság, jó fejség. Kép nélkül nincs válasz. Részletek privi.
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Hello!
Szekszárdon hölgy a mai nap folyamán?
Írj privátba..
Szekszárdon hölgy a mai nap folyamán?
Írj privátba..
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
Hali! Nyirbátorban valaki most alkalmi titkos kaland?
Szigetszentmiklóson szopnek viszonzás nélkül
Hosszútávra keresek Nyíregyházi párt. Magas igényes pasi vagyok.
Valaki most pesten cumiztatna? Mehet gyorsba is akár duma nélkül.
Cuki, ápolt, sportos, fiatalos, szőrtelen, picit bi pasi beugrana ma este közénk kicsit játszani? Dél Pest környéke
Ma kanos pasit kényeztetnék!
Helyem van
Helyem van
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Holnap, csütörtökön napközben és éjjel még Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok!
Ma esti talàlkàra keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt, hölgyet.
Ma esti talàlkàra keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt, hölgyet.
Sziasztok hölgyek ,lányok .
Ma este van kedve valakinek ismerkedni Budapesten ?
Ma este van kedve valakinek ismerkedni Budapesten ?
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Hölgy v pár aki most kor dun kalandozna ? Bp
Sziasztok. Szombat 13-kan Kecskemét az Arany Homokba leszek, hölgyet párt fogadnak.

naphal

szab1111