Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Potens 190/92 19/6 pasi keres nőt, párt. Képek adatlapon.
A 9 kerület be valaki
Budán most kölcsönös élvezkedés?
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Szopna valaki Budapesten?
Hívj el szerelőként és ha akarod kicsit kényeztetlek diszkréten esztergomban és környékén
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok. Szombaton 13-ikán hölgyet párt fogadnék, Kecskemét az Arany Homokban.
Hölgy partnert keresek Monor környéke!! Privátba írjon ha van
Két férfi csinos sub nőt keres.
Alkalmi csaj barátnőmmel keresnénk 2 olyan pasit (tudjuk, hogy nem egyszerű) akiknek lenne kedve egy ünnepek előtti 4-es “koccintáshoz”
én bi dugható passzív vagyok, jó lenne olyan partnereket találni, akik mindkettőnket lerendeznének és a csajszival mi is rosszalkodunk. Hely belvárosban napközben megoldott. Igénytelen vagy elhízott pasik nem az eseteink. Ápoltság, lazaság, jó fejség. Kép nélkül nincs válasz. Részletek privi.
én bi dugható passzív vagyok, jó lenne olyan partnereket találni, akik mindkettőnket lerendeznének és a csajszival mi is rosszalkodunk. Hely belvárosban napközben megoldott. Igénytelen vagy elhízott pasik nem az eseteink. Ápoltság, lazaság, jó fejség. Kép nélkül nincs válasz. Részletek privi.
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Hello!
Szekszárdon hölgy a mai nap folyamán?
Írj privátba..
Szekszárdon hölgy a mai nap folyamán?
Írj privátba..
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
Hali! Nyirbátorban valaki most alkalmi titkos kaland?

naphal