Most Székesfehérváron és a környékén feleséget lerendeznék..... autóban, vagy bárhol..
Hello
Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba
Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Mostanába hölgy örömét teljesiteném.
Sziasztok! A két ünnep közt keresek part, a hölgy örömére, akár hosszabb távra is. Az utazás nem akadály!
Szegeden keresek férfit párommal többit privátba
Most valaki?
Sziasztok!
Nagyon élvezek exhicibionista vágyaimnak hódolni, városba itt-ott kirakott álló farokkal járkálni, masztizni, de az ilyesmire kapható emberekkel csak úgy random szinte lehetetlen összefutni, bár azért ért már kellemes meglepetés is !
Viszont a forgalmasabb kukkolós,dogging helyek eléggé kiesnek nekem hogy "csak úgy" kimenjek, így a belváros és könnybben elérhető pontjain találkoznék olyan nőkkel/párokkal akiket izgatna, nézne/beszálna ahogy publikus helyen kiverem és hasonlók, vagy épp én nyújthatnék gyors segítő kezet
Kalandos helyzetekre vevő vagyok, utcán,parkolóban,lépcsőházban,liftben,próbafülkében,el- hagyatott épületben vagy erdőben, szinte mindegy, az ötletekre nyitott vagyok, biztos kitalálunk valamit
Nagyon élvezek exhicibionista vágyaimnak hódolni, városba itt-ott kirakott álló farokkal járkálni, masztizni, de az ilyesmire kapható emberekkel csak úgy random szinte lehetetlen összefutni, bár azért ért már kellemes meglepetés is !
Viszont a forgalmasabb kukkolós,dogging helyek eléggé kiesnek nekem hogy "csak úgy" kimenjek, így a belváros és könnybben elérhető pontjain találkoznék olyan nőkkel/párokkal akiket izgatna, nézne/beszálna ahogy publikus helyen kiverem és hasonlók, vagy épp én nyújthatnék gyors segítő kezet
Kalandos helyzetekre vevő vagyok, utcán,parkolóban,lépcsőházban,liftben,próbafülkében,el- hagyatott épületben vagy erdőben, szinte mindegy, az ötletekre nyitott vagyok, biztos kitalálunk valamit
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Sziasztok, izgalmas estét. Párral, hölggyel találkoznék, kinek lenne kedve hozzá?
Szopna valaki most Budapesten?
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Most valaki Szfáron? Bi pár keress
lehet hogy téged/Titeket?
Most valaki Szfáron? Bi pár keress
lehet hogy téged/Titeket?
Budán estére keresek szexpartnert!
Sziasztok,
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy jo kis együttlétre
Kedves partnerem, partnereim keresem Siofok, Zamardi, Szantod kozelebol. Kellemes pillanatokra es egy jo kis együttlétre
Kinek lenne kedve szopni Délpest közelében? Kölcsönös dolgokban is benne vagyok
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Adatlapom szerint ismerkednék
szaisztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Sziasztok,formás hölgy vagy páros társasága lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.

naphal

Kirsten