Akár az ünnepek alatt vagy a 2 ünnep között keresek 30 alatti sub lányt illetve bisex párt.
Leginkább Budapest--Pestmegye--Esztergom. Helyem van fixen, de utazni is tudok.
Leginkább Budapest--Pestmegye--Esztergom. Helyem van fixen, de utazni is tudok.
Cuckoldban, hármasban tapasztalt potens, jóképű, sportos, férfias férfiként Budapesten lakásomban fogadlak vagy meglátogatlak. Hölggyel vagy párral ismerkednék hetero alapon
Sziasztok! Akár ma estétől is egészen január 5.-ig, adatlapom szerint párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, és szóló hölgyet is kényeztetnék..Utazni tudok..
A két ünnep közt keresek párt!! Bi párt! Hosszú távra, vagy alkalmu kalandra!
Sziasztok. Délelőtt még egy kicsit szabad leszek☺️ Fót-vagy környékén még egy kis kaland így ünnepel előtt? Vagy Bp
Sziasztok. Még egyszer még próbálom hátha..
Érd és környékén keresnék mostani órákban kellemes lazító idő eltőltésére partnert. Csak ha tényleg talalkoznal is.
Érd és környékén keresnék mostani órákban kellemes lazító idő eltőltésére partnert. Csak ha tényleg talalkoznal is.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!!
Ma estére keresek párt vagy nőt
30 éves budapesti, jófej srác vagyok
30 éves budapesti, jófej srác vagyok
Reptéren kalandoznék.
Sziasztok.
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 órán belül Is jó, Kalandra
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 órán belül Is jó, Kalandra
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra
Sziasztok! Nyíregyháza és Debrecenben keresek ma vagy holnap heteroként. Utazás nem gond
Bi pasi most veszprem szfvár útvonalon?
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Sziasztok, fiatal (21) srác vagyok csatlakoznék hölgyhöz, párhoz ma este Zala megye és környékén
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Ma kora dun hölgy v pár lenne aki kalandozna?
Nyitott pár keres játszotársat Pécs környékén!
Valakit leszopjak?
Sziasztok. Ma este Salgótarján és környéke?

naphal

cseatt