Sziasztok!
Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok Budapestrol! Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este! De akár csak néznék egy párt szexelés közben! Privát üzenetet várok!
Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok Budapestrol! Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este! De akár csak néznék egy párt szexelés közben! Privát üzenetet várok!
Fejér megyén belűl keresek olyan hölgyet aki egyedűlálló és szeretne társaságot az ünnepekre!
Kor és testsúj nem számít !
Csak a kémia !
Kor és testsúj nem számít !
Csak a kémia !
Hölgy szexpartnert keresek Debrecenben!
Sziasztok!! Ma estére keresek hölgy partnert Nyáregyháza , Monor környéke helyem van már csak egy partner hiányzik !!
privátba írjon ha van ilyen hölgy .
privátba írjon ha van ilyen hölgy .
Székesfehérvár környékén nőt keresek, jól kinyallak, aztán megkapod....nem beszélgetni akarok..40es, igényes, ápolt pasi vagyok, frissen borotválva...
Feleséget is lerendeznék...
Feleséget is lerendeznék...
Férfias, biszex, hetero életvitelű srác keres hasonlót diszkréten. Gyöngyös -Hatvan-Eger- Salgótarján és vonzaskorzetében! Írj privát üzenetet!
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Ma estére keresek biszex fiút vagy biszex párt.
Sziasztok! Valakinek nincs kedve könnyíteni magán Bia - Bicske - Tatabánya környékén. Besegítenék.
Sziasztok!
Mai napra keresnék valakit jó kemény farokkal aki szeret szopatni.
Ha 30 feletti vagy az előny meg ha nagyobb a méreted de amúgy meg mindent a szimpátia dönt el. Én mackós alkatú tetovál vagyok és van nyelv piercingem.
Ózdon helyel rendelkezem.
Mai napra keresnék valakit jó kemény farokkal aki szeret szopatni.
Ha 30 feletti vagy az előny meg ha nagyobb a méreted de amúgy meg mindent a szimpátia dönt el. Én mackós alkatú tetovál vagyok és van nyelv piercingem.
Ózdon helyel rendelkezem.
Hölgyekkel bi pàrokkal ismerkednèk budapesten és vonzáskörzetében
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hölgy partnert keresek. Pilis közelében , helyem van már csak egy partnert kellene . Privát !!
szopnék nyiregyen, vagy szabolcs más részén. helyem nincs
Sziasztok! Boldog Karit! Mai nap, hölgyek,párok? Jnsz,Hajdú, Békés megye? Utazni tudok,és az ajándék sem marad el
privátba várom a jelentkezéseket adatlap szerint! Kellemes ünnepeket!
privátba várom a jelentkezéseket adatlap szerint! Kellemes ünnepeket!
Ma 10:30körül Nyugati pályaudvar környékén pasi szexre?
Nő vagyok.
Nő vagyok.
Boldog karácsonyt mindenkinek valaki meg fent kalandoznék egyet a belvárosban
Sziasztok!Holnap pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok!
Van itt Szabolcsbòl pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsbòl pár aki pasit keres?
Hali boldog karácsony kívánok mindenkinek

naphal

Tomi92