Sziasztok!
Párok/hölgyek írjatok privátban!
Párok/hölgyek írjatok privátban!
most valaki budapesten?
Sziasztok! Hölgy vagy Pár most esetleg?? Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok
Sziasztok. Bi párt vagy jó méretű bi férfit keresünk. Helyünk nincs.
Fiút vagy párt keresek most Pest környékén.
Estét hölgyek.
Mai nap kari bari buli tartanák, Beválalós Pervi hölgynek Pesten 15 kerület, aki kedveli vagy gerjed férfi öltözőben vagy raktárban, vagy kedveli a melós ruhás palikat.
T
Mai nap kari bari buli tartanák, Beválalós Pervi hölgynek Pesten 15 kerület, aki kedveli vagy gerjed férfi öltözőben vagy raktárban, vagy kedveli a melós ruhás palikat.
T
Valaki Dunaharasztin ma este ?
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Nyalni szerető pasit (max. 40 éves korig) keresek hétvegére.
Helyem van Budapesten.
Szeress hosszasan popsit nyalni.
Helyem van Budapesten.
Szeress hosszasan popsit nyalni.
Sziasztok
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit…
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok,
Szívesen kalandoznek
Szívesen kalandoznek
Ma keresek 7kerben aki szivesen jaccik bi sraccal.
Szabolcs megye valaki?
Aktív pasikat keresek, minden jóra!! Érd és környékéről... Helyem van... smile
Adatlapunk szerinti pasit keresünk mostanra, akit lakásunkon fogadnánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Kellemes időtöltést. Keresek párt, hölgyet találkára. Szívesen ismerkedem ez ügyben akinek lenne kedve, az írhatna vissza.
Sziasztok! Szívesen beszállnak harmadiknak vagy tobbediknek valakihez. 22 éves fiatal magas sportos srác vagyok! 18as farokkal
Holnapra keresünk hetero férfit, férfiakat, párokat, hogy együtt feszegessük a határaimat. Kaposvár, Marcali, Dombóvár Bakaton déli part, Zalaegerszeg, Szombathely
Sziasztok!! Párt keresnék akár csak nézném őket de igény esetén masszíroznám kényeztetnem a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!!

naphal

skorpio1978
Ivana B