. A estére keresek biszex fiút vagy biszex párt. Pár lehet hetero is. Pest környékén. Utazni tudok
Párokhoz csatlakoznek ma B pesten .
Férfias, biszex, hetero életvitelű srác keres hasonlót diszkréten. Gyöngyös -Hatvan-Eger- Salgótarján és vonzaskorzetében! Írj privát üzenetet!
Szegeden keresek párommal férfit többit privátba
Dunakanyarban ma valami kaland?!
Sziasztok, Szolnokon nő, vagy pár?
Belvárosban vagyok, jó fej pasit (max 45 év) szopnék, faszt vernék egyebek
Most valaki,aki leszopna vecsésen?
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek belevaló hölgyet. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Sziasztok, Esztergomban töltjük a hétvégét. Holnap, hétfőre keresünk utazni tudó párt napközbenre.
Ne lepődj meg olvasni nem tudnak kapok enis ugy uzenetet azt sem tudja kinek ír
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2025. 12. 28. vasárnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 28. vasárnap 09:20
Nem értem! Heteroként kell betegnek érezni magam? Minden fórumon hemzsegnek a....
Sziasztok!Ma estétől jövő vasárnapig keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék, fedezzünk fel új dolgokat.
Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Pécs és környékén valaki?
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Nem értem! Heteroként kell betegnek érezni magam? Minden fórumon hemzsegnek a....
Most valaki 11kerben aktiv vagyok
Hétfői napra keresnék hölgyet vagy párt aki picit levezetné a karácsonyi rohanást
Helyem van.
Helyem van.
Hétfőre keresek nőt vagy párt Bp-Kecskemét-Szeged vonalon! Írjatok privát üzenetet, amennyiben benne vagytok egy találkozóban!
Ha valakinek van kedve nyugiban egy kis lazításra szopatásra, élvezésre nálam lehet ma hajnalban, Kedvesen egyben szexin igyekszem talizni
Valaki most Szigethalomon - Szigetszentmiklóson?
Autós kalandra?
Autós kalandra?

naphal

Karlie Montana