Ma estére keresek párt hármasra Pest környékén
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Most senki nem huncutkodna mogyorod és környéke.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Miert nem lehet itt talalni partnert??!!!
Nyírbátorban hölgy esetleg? Alkalmi titkos kalandra most? Vagy Bátortól Debrecenig bármelyik városban esetleg?
Budapesten keresek ma napközbenre Nőt vagy Párt. :smile:
Hely megbeszélés kérdése!
Hely megbeszélés kérdése!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en vagy környékén. Helyem van, utazni is tudok, 48 éves hetero pasi vagyok.
Mostanában valaki vecsésen? Privátban keress!
Mostanában szivesen kinyalnék egy hölgyet viszonzád nélkül is.
Sziasztok! Mátészalkán és környékén keresek hölgyet alkalmi titkos együttlétre, kb délig. Diszkréció fontos!
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok!Mai napra keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Ma délelött szivesen megkocsikaztatnék egy hölgyet.
Ma Marcaliban napközben laza talira nő,pár?
Hétfőn debrecenben nincs kedve valakinek leszopni a szőrös macis farkam? Én is szívesen cumiznék.
Monor-Cegléd felé kanos, 25 év körüli fiút szopnék, lovagolnék titokban, akar rendszeresen is. Helyem van, de autózni is tudok. Többesben is benne vagyok
Jővő héten pár vagy lány, Sopron környékén?
Szabolcsban keresek izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Budapesten hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak

naphal

shapard
Vicky