Holnapi nap napközben hölggyel vagy párral kalandoznek.
Szopna valaki most 3ker, hely van?
Szia drága
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 15:05
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Oroszlány 60 km-es körzetéből keresnék hölgyet, csaj társaságot, 18-54 éves korig szilveszteri bulira és jó sok xxx-re hozzám. Nagyon hiányzik a punci íze, tövig benyalok, megiszom a sok kiaramló nedvedet. Sok egyébe is bnne vagyok, ha felkeltette érdeklődésedet akkor írj.
Pisi kedvelő lányt keresek ha lètezik ilyen
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Most valaki vecsésen??
Budán estére keresek biszex fiatal párt, pasit kölcsönös élvezetekre!
Most valaki??? Jó lenne ha valaki leszopja!!
Holnap estére keresnék hölgyet vagy párt, hely megoldott részletek privátban
Mert kevés a fóka és sok a vadász....
(Ez egy válasz Daniel690 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek párt hármasra Pest környékén
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Most senki nem huncutkodna mogyorod és környéke.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Miert nem lehet itt talalni partnert??!!!
Nyírbátorban hölgy esetleg? Alkalmi titkos kalandra most? Vagy Bátortól Debrecenig bármelyik városban esetleg?
Budapesten keresek ma napközbenre Nőt vagy Párt. :smile:
Hely megbeszélés kérdése!
Hely megbeszélés kérdése!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en vagy környékén. Helyem van, utazni is tudok, 48 éves hetero pasi vagyok.
Mostanában valaki vecsésen? Privátban keress!

naphal

Manaus55