Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Ma hölgy,pár hölgy tagja kellemes autós kalandra?22.kerület környéke.
Privátban folytassuk ha valakinek szimpatikus vagyok
Ma hölgy,pár hölgy tagja kellemes autós kalandra?22.kerület környéke.
Privátban folytassuk ha valakinek szimpatikus vagyok
Jó reggelt
Mai nap napközben hölggyel v párral kalandoznek.Bp hely is ok.
Mai nap napközben hölggyel v párral kalandoznek.Bp hely is ok.
Stopnék, szopatnék Bp.
Most reggel 11kerben szopatnek helyem nics sajnos
Nagykanizsán holnap 8-13-ig valamikor? Biszex férfit keresek hellyel
Privát hölgyek segitek
Budán most biszex élvezetekre keresek!
Holnap tali dunaujvarosban valaki ??
Vác Veres vonalon?!
Most valaki vecsésen ?
Sziasztok, szexhintámba budapesti hölgyet keresek
Sziasztok
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved.
Köszi
Keresnénk egy kiváncsi hetero/ bi srácot maximum 40 éves korig, utazni tudunk, Budapest és környéke. Szép ápolt nagy farkad legyen, részleteket megbeszéljük. Mi 27 és 29 évesek vagyunk. Írj ha van kedved.
Köszi
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Holnapi nap napközben hölggyel vagy párral kalandoznek.
Szopna valaki most 3ker, hely van?
Szia drága
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 15:05
Hello.Faszimádó Transzi vagyok..Ma este 22-06 óráig szexpartnereket keresek..Helyem van Szombathely mellett Nemeskoltán nálam..Olyan partnereket keresek akik szopatnának,bassznák a csillogó olajoss seggem... Többen is jöhettek..Lehugyozható is vagyok..Aktív,szexéhes férfiakat keresek akik használgatnának engem...Aki jönne az írjon.
Oroszlány 60 km-es körzetéből keresnék hölgyet, csaj társaságot, 18-54 éves korig szilveszteri bulira és jó sok xxx-re hozzám. Nagyon hiányzik a punci íze, tövig benyalok, megiszom a sok kiaramló nedvedet. Sok egyébe is bnne vagyok, ha felkeltette érdeklődésedet akkor írj.

naphal

nudefan