Sziasztok,
estére keresek párt vagy nőt!
estére keresek párt vagy nőt!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nyitott nőt,párt..
Vasárnap estére keresek egy hölgyet akit lehetne nyalni ujjazni vagy szexelni élvezeteket halmozni.
Kocsiban ha bevállalós vagy és nem fázol
Akkor a szabadban is akár.
Kocsiban ha bevállalós vagy és nem fázol
Akkor a szabadban is akár.
Székesfehérváron valaki?
Veresegyház vagy környékén ismerkednék. Diszkrét kalandra! ☺️
Sziasztok.
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon ismerkednék. Ha esetleg elnyertem a tetszésedet privátban várom a megkeresést! További szép napot
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon ismerkednék. Ha esetleg elnyertem a tetszésedet privátban várom a megkeresést! További szép napot
Budapesten ésvonzàskörzetében keresek bi pârokat hólgyeket
Hello!
Mai napra keresek alkalmi partnert, tiszta ápolt jó megjelenésű hölgy, illetve pár személyében,
Budapesten, helyem van,de utazni is tudok.
Privát üzenetet várok, a további egyeztetés Viberen, vagy egyéb módon.
Mai napra keresek alkalmi partnert, tiszta ápolt jó megjelenésű hölgy, illetve pár személyében,
Budapesten, helyem van,de utazni is tudok.
Privát üzenetet várok, a további egyeztetés Viberen, vagy egyéb módon.
Sziasztok!
Új évi szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Új évi szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Ma szívesen csatlakozom párokhoz hölgyekhez!!
Írjatok privátban és jövök wink
Írjatok privátban és jövök wink
Ma Pesten?
4.ket most valaki?
Sziasztok. Pár,hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük.
Budapesten ma este valaki szex vagy kukkolás?
Orál gumiban! Ok te szopsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 01. 02. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 01:01
Törölt felhasználó (4803628)
Sziasztok! 30-as átlagos srác keres Orálpartnert Délpesten.A nevemből adódik h csak gumiban! Fő a biztonság.
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Sziasztok, Bp-en keresek hölgyet. 48 éves hetero pasi vagyok.
Bp-Pilisvörösvár közelében hölgyet keresek kikacsolódáshoz. Fesztelen együttlét nálad, nálam, semleges helyen.
Ha érdekes számodra a lehetőség, írj!
Ha érdekes számodra a lehetőség, írj!

naphal

Martina Bírová