Sziasztok.
Ma estére keresek szexpartnert Egerben.
Ma estére keresek szexpartnert Egerben.
Budapesti középkorú hölggyel elkavarnék egy diszkrét kávét !
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Ma/holnap estére keresek párt, hölgyet. Magas hetero pasi vagyok. Helyem van, menni is tudok.
Sziasztok!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Sziasztok olyan part keresunk , akinek ne gond hogy parosunk holgy tagja csak a holgyel lenne.
(Ez egy válasz Husbandforsex üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk meg vmit
Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk meg vmit
Sziasztok! Ms delután találkoznék párral hármas kalandra!
Sziasztok.
Leginkább 35 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Leginkább 35 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest -- Esztergom vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjanak. Akár a mai napra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Hú de jó a full bőrös virslid!
(Ez egy válasz beraknam üzenetére (2026. 01. 03. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 17:15
Ma estére keresek valakit, aki leszopna. Helyem nincs, de utazni tudok, XI. kerület és környéke. Max 40 éves korig.
Estét Hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés, és örömszerzés céljából. Nem dohányzom.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés, és örömszerzés céljából. Nem dohányzom.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran
Ma estére keresek valakit, aki leszopna. Helyem nincs, de utazni tudok, XI. kerület és környéke. Max 40 éves korig.
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek most a hétvégén partnert.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma
Szép Estét. Megprobalom hátha.. Olyan partnert keresnék Érd Környékén aki benne lenne egy finom lazításba...Csak ha találkoznál is akkor írj.

naphal

Sophie Strauss