Ma 12 óra felé pesten szopnék ápolt farkat, jó nekem szex moziba, vagy nálad esetleg eldugott nyugis helyen.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sziasztok, hétvégére biszex pár?
Alapból szexbarátnőt keresek rendszeres kapcsolatra, de addig is... jöhet minden...
Budapesten a XII. kerület, helyem van.
Kulturált, beszélgetni is tudó férfi vagyok, harisnyafétissel megáldva
Alapból szexbarátnőt keresek rendszeres kapcsolatra, de addig is... jöhet minden...
Budapesten a XII. kerület, helyem van.
Kulturált, beszélgetni is tudó férfi vagyok, harisnyafétissel megáldva
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok! Bevállalós hölgyet, párt várok a hegedűs szexmoziban
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék. Hely kell.
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Kecskemét és környéke, szopnálak diszkréten
Sziasztok Heves megye ma este valaki
Gyongyos eger kornyéke
De akar pest megyet is meg halgatok
Nők párok előnybe
Gyongyos eger kornyéke
De akar pest megyet is meg halgatok
Nők párok előnybe
Sziasztok!
Szombat estére keresek az adatlapom szerint.
Szombat estére keresek az adatlapom szerint.
Autós tali mátrafüred parád vonalon?
Sziasztok.
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt.
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt.
Közös maszti valaki?
Sziasztok. Esetleg ma délelőtt hölgy vagy pár(hetero alapon),aki szívesen malackodna? Budapest és vonzáskörzete
7végére keresgélünk adatlap szerint.
Szép jó reggelt mindenkinek
Szexpartnert keresek mai nap délelőttre. Helyem van Vác közelében,de menni is tudok.
Szexpartnert keresek mai nap délelőttre. Helyem van Vác közelében,de menni is tudok.
Én vagyok és szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Strangerwithwife üzenetére (tegnap 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:13
Sziasztok!
Pest megye déli részen ma éjszakára 1-2 órán belül fogadnánk fiatal part, illetve szimpatikus 3. Ffit hancurozásra.
Üdv, A&B
Pest megye déli részen ma éjszakára 1-2 órán belül fogadnánk fiatal part, illetve szimpatikus 3. Ffit hancurozásra.
Üdv, A&B
Írtam privátban
(Ez egy válasz Strangerwithwife üzenetére (tegnap 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:13
Sziasztok!
Üdv, A&B
Üdv, A&B
Sziasztok!
Üdv, A&B
Üdv, A&B
Sziasztok! Van még ilyenkor valami swingerklub,szexmozi vagy bármi hasonló nytva, esetleg valakinél egy kissbb buli?

naphal

Carli Banks