Sziasztok.
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt.
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt.
Közös maszti valaki?
Sziasztok. Esetleg ma délelőtt hölgy vagy pár(hetero alapon),aki szívesen malackodna? Budapest és vonzáskörzete
7végére keresgélünk adatlap szerint.
Szép jó reggelt mindenkinek
Szexpartnert keresek mai nap délelőttre. Helyem van Vác közelében,de menni is tudok.
Szexpartnert keresek mai nap délelőttre. Helyem van Vác közelében,de menni is tudok.
Én vagyok és szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Strangerwithwife üzenetére (tegnap 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:13
Sziasztok!
Pest megye déli részen ma éjszakára 1-2 órán belül fogadnánk fiatal part, illetve szimpatikus 3. Ffit hancurozásra.
Üdv, A&B
Pest megye déli részen ma éjszakára 1-2 órán belül fogadnánk fiatal part, illetve szimpatikus 3. Ffit hancurozásra.
Üdv, A&B
Írtam privátban
(Ez egy válasz Strangerwithwife üzenetére (tegnap 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:13
Sziasztok!
Üdv, A&B
Üdv, A&B
Sziasztok!
Üdv, A&B
Üdv, A&B
Sziasztok! Van még ilyenkor valami swingerklub,szexmozi vagy bármi hasonló nytva, esetleg valakinél egy kissbb buli?
Sziasztok! Fiatal húszas éveiben (L21 F29) parkent keresünk akar ma este is olyan part vagy biszex hölgyet aki beszállna hozzánk.
Budapesten 6. Kerültben szép és tágas lakással keressük a kalandot!
Vanda és Péter
Budapesten 6. Kerültben szép és tágas lakással keressük a kalandot!
Vanda és Péter
Pénteken 18:00-tól továbbra is keresünk izgalmas helyet kb 10 fős gangbang lebonyolításához lehetőleg Budán. A vendéglátó természetesen beszállhat. A csapat már megvan, csak extrább testalkattsl és mérettel lehet már csatlakozni. Köszönjük.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
csütörtökre keresek 16:30-19 között publicra pasit, lépcsőházba
sziasztok, holnap (csüt.) randiznék Bp-en belevaló hölggyel. Akár napközben, akár este. 48 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok foti auchan környékén nincs valakinek kedve huncutkodni mostanába.
Sziasztok Kisbér és környékén keresek cuckoldra párt, vagy hölgyet huncutkodni, 33 éves sportos férfi vagyok, írj privátban
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Ma van helyem éjszaka…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Most valaki 11-22 ker?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !

naphal

varju1