Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is .......
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő -Pilis között!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő -Pilis között!
Sziasztok! Ma valaki vagy valakik Budapest - Gyöngyös- Kazincbarcika - Miskolc és környéke?? 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális pasi vagyok a képeken látható intimmel...
Tomi
Tomi
.
Ne szórakozz!
(Ez egy válasz Csillanéni üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 21:54
Belevaló pasikat keresek (egyedül vagy többen) korhatár nélkül (18-70).Nagy mellek, nagy segg, ápolt, diszkrét 47-es néni vagyok. Székelyudvarhely és környéke. Gyere és vigyél magaddal vagy vigyetek partiba.
Belevaló pasikat keresek (egyedül vagy többen) korhatár nélkül (18-70).Nagy mellek, nagy segg, ápolt, diszkrét 47-es néni vagyok. Székelyudvarhely és környéke. Gyere és vigyél magaddal vagy vigyetek partiba.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Budapest és környékén kaland mostanában?
Monor-Pilis-Cegléd felé vékony kanos 25 év körüli fiúval taliznék. Helyen is van. Titokban
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális hetero pasi vagyok, helyem van a 11. kerületben, de utazni is tudok
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok, illetve online is szívesen ismerkedek.
Sziasztok!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül kötelezettségek nélkül diszkréten!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül kötelezettségek nélkül diszkréten!
Sziasztok! Parhoz csatlakoznek a mai nap folyaman! Utazas megoldhato!
Sziasztok! Holnap délelőtt Veszprém környékén kalandoznék, hölgyel, elhanyagolt anyukával, párokkal!
Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni! Várom privát leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni! Várom privát leveleiteket! Szép napot mindenkinek!
Székesfehérvár környékén nőt keresek, jól kinyallak, aztán megkapod....nem beszélgetni akarok..40es, igényes, ápolt pasi vagyok, frissen borotválva...
Feleséget is lerendeznék...a férje elött..
Feleséget is lerendeznék...a férje elött..
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Pár vagy hölgy ma este Budapest és környékén?
Sziasztok lene itt hölgy vagy pár aki a mai napon találkozna velünk a Pesterzsébeti fürdőben?
Kecskemét és környéke,? Szopnèk
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.

naphal