sziasztok, budapesten keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, helyem van a 11. kerületben
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .44 45 èvesek 17 19 cm intim .Csak nèzd ahogy kènyeztetjük elöted a pàrod. Vagy szàlj be te is .Helyünk nincs de utazunk szívesen .Hosszutàvon rendszeresen lenne jó .írj privát vagy elèrhetösèget .
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul is, kortól testalkattól függetlenül! Hely van, diszkréció adott és elvárt! Hely van, írj privát üzenetet
Sziasztok! Budapest környékén keresek hölgyeket vagy párokat ma estére
Bi beállítottságú férfit keresnénk kölcsönös örömökre.
mi szívesen fogadnánk, Csökmő nincs messze Tőlünk.
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (tegnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Hölgyek! Hétvégére kínálok kényeztető masszázst. Siófok és környéke. Keressetek privátban. Szép napot!
Sziasztok Pest vagy pestmegyében helyel rendelkezö nagy méretü ffi délután?
Sziasztok!
Ma estére keresnék párt vagy nőt ,fiatal sportos testalkat és többesben szerzett tapasztalattal!
Ma estére keresnék párt vagy nőt ,fiatal sportos testalkat és többesben szerzett tapasztalattal!
Hali!
Ózdon valaki helyel rendelkező passzív srácot szopatna?
Ózdon valaki helyel rendelkező passzív srácot szopatna?
Budapesti nőt keresek, diszkrét kapcsolatra. A többit megbeszéljük privátban.
Én 34 éves, magas, igényes.
Én 34 éves, magas, igényes.
Szombaton délután 2 körül debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Gellértnél valaki?
Keresünk!
Szombat estére keresünk párt vagy nőt
Legjobb barátommal hetero alapon tobbeseznenk
Esetleg kisebb buliba is csatlakoznánk
Budapesten és környékén
Szombat estére keresünk párt vagy nőt
Legjobb barátommal hetero alapon tobbeseznenk
Esetleg kisebb buliba is csatlakoznánk
Budapesten és környékén
Sziasztok valaki csepelen rá érne ma találkozni?
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Gödöllőnél fiatal srácot keresek cumira, írj privátban.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
sziasztok, budapesten keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, helyem van a 11. kerületben
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.

naphal

Nagy88
Arkida