Diszkrét palihoz felugranék konyitenek rajtad titokban és elvezel megyek irj
Sziasztok! Utazni tudok és nálam is tölthetjük a közös időt szivesen ismerkedem nővel,párral,passzív fiúval.
Sziasztok! Most autós? Bp.
Szia estet. Megpróbálom hátha.. Valaki esetleg Érd es környékéről aki benne lenne egy finom lazításba..... smile Csak aki tenyleg talalkozna is.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !!!! ///////…..
Passzív, sub, köcsög vagyok. Most éjszaka tali? Kor,alkat mindegy. Lenyelem. Kocsidban is ok. 22h-04h között írhatsz és tali! NAGYKŐRÖS
Aktív, vagy csak kanos, 25 év körüli fiúval találkoznék akár most. Monorierdő mellett helyem is van. Beszélgetéstől a rendszeres talalkozóig mindenre nyitott, passzív vagyok. Diszkréten.
Izgalmas szombat estét. Szeretnék csatlakozni párhoz, randizni hölggyel. Ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék. Pest megyébenés környékén lenne az ideális.
50/187/100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Aktív, vagy csak kanos, 25 év körüli fiúval találkoznék akár most. Monorierdő mellett helyem is van. Beszélgetéstől a rendszeres talalkozóig mindenre nyitott, passzív vagyok. Diszkréten.
Valaki?
(Ez egy válasz Husbandforsex üzenetére (2026. 01. 23. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 18:08
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Sziasztok! Dunaújváros,valaki?
Sziasztok! Dunaújváros,valaki?
Keresünk!
Szombat az az MA estére keresünk párt vagy nőt
Legjobb barátommal hetero alapon tobbeseznenk
Esetleg kisebb buliba is csatlakoznánk
Budapesten és környékén
privibe google chat, vagy viber elérhetőséget szeretnék amennyiben lehetséges.
Szombat az az MA estére keresünk párt vagy nőt
Legjobb barátommal hetero alapon tobbeseznenk
Esetleg kisebb buliba is csatlakoznánk
Budapesten és környékén
privibe google chat, vagy viber elérhetőséget szeretnék amennyiben lehetséges.
sziasztok, budapesten keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, helyem van a 11. kerületben
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .44 45 èvesek 17 19 cm intim .Csak nèzd ahogy kènyeztetjük elöted a pàrod. Vagy szàlj be te is .Helyünk nincs de utazunk szívesen .Hosszutàvon rendszeresen lenne jó .írj privát vagy elèrhetösèget .
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul is, kortól testalkattól függetlenül! Hely van, diszkréció adott és elvárt! Hely van, írj privát üzenetet
Sziasztok! Budapest környékén keresek hölgyeket vagy párokat ma estére
Bi beállítottságú férfit keresnénk kölcsönös örömökre.

naphal

rcv6ss
Koby