Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra, kényeztetésre... és talán nem csak erotikára, de egyéb kikapcsolódásra is...
32 éves Nem dohányzó független srác vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek Debrecenben. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek hölgy partnert.
Sziasztok!
Ma este pàrnak egy enyhén nyitott pasi ? Helyem van.
Ma este pàrnak egy enyhén nyitott pasi ? Helyem van.
Solt környékén keresek párt hölgyet esetleg valaki ismerkedni?
Csinos nem függettlen barátnőmmel hosszútávra keresünk cuckloadra , egyenruhas diszkrét hellyel rendelkező pasit Nyíregyházán
Nagy méretü ffi ?
Sziasztok godollon vagy vonzaskorzeteben keresek holgyeket vagy bi parokat
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Domináns férfit ,Kamionost vagy perverz aktivat ???
Bi pasi ma szfvár Györ utvonalon?
Szigetszentmiklós és környékén holnap délelőtt biszex pasival találkoznék.
Kecskemét? Szopnèk, diszkrét bi vagyok
Méretü.
Nagy méreú ffi aki találkozna .
Szisztok! Ma délutánra (kb este 9ig) keresek hölgyet Nyíradony környékén alkalmi titkos kalandra. Diszkréció elvárt és adott. Érzzük jól magunkat
Sziasztok
25 éves vagyok, 105kg/180cm. Ismerkednék olyan velem közel egykorú (18-max35) ig fiúkkal/párokkal.
Nagyjából minden hétköznap délután 5 től lenne helyem fél7-ig Győr mellett..
Kiváncsi bi vagyok, leginkább passzív szerepben , párokhoz akár mindkét fél örömére csatlakoznék. Találkozás után a közös szimpátia eldöntené mit szeretnénk. Csak olyan írjon kérlek aki tényleg komolyan gondolja. A diszkréció elvárt és adott. Köszönöm.
Nagyjából minden hétköznap délután 5 től lenne helyem fél7-ig Győr mellett..
Kiváncsi bi vagyok, leginkább passzív szerepben , párokhoz akár mindkét fél örömére csatlakoznék. Találkozás után a közös szimpátia eldöntené mit szeretnénk. Csak olyan írjon kérlek aki tényleg komolyan gondolja. A diszkréció elvárt és adott. Köszönöm.
Sziasztok! K.barcika és környékén hölgyek, párok, kis kalandra! Akár autös sex is!☺️☺️☺️
Sziasztok! Pest megye, Cegléd és környékén keresek belevaló 30-40+ hölgyet !
Mai nap dun 14 órától igényes hölggyel v párral kalandoznek.Bp hely van.

naphal

hott
Marketa