sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Most vasárnapra keresünk olyan, többesben tapasztalt párt, akiknek mindkét tagja szereti a DP-t (egyszerre popsiba és punciba). Csak olyanok írjanak, akik tényleg szeretnének találkozni, egyeztetés négyesben videócseten, aki számára ez nem természetes, ne keressen. Átlagos vagy sportos testalkatú párt keresünk, ahol a férfi is jó kiállású. (Mindaz, ami az adatlapunkon szerepel, csak lehetőség, a fókusz most a szendvicsen van, a többi másodlagos.) Egyedülálló férfit semmilyen esetben sem keresünk.
20+ mérettel rendelkező igényes fiút keresünk a hölgy örömére 45eves korig!
Sziasztok. A mai napon (este, éjjel is akár) Keszthely, Hévíz környékén pár aki pasit keres harmadiknak, és ismerkedne, találkozna? Ápolt, igényes pasi vagyok
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit!
Helyem van
Helyem van
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznék ma napközben, akàr nézőként is. Helyem van.
Pàrhoz csatlakoznék ma napközben, akàr nézőként is. Helyem van.
Sziasztok! Debrecenben hölgy most alkalmi titkos kaland esetleg?
Sziasztok. Ma Egerben esetleg ma valaki? Üziket priviben
Szegeden keresek ma délelőttre férfit
Melyik az igazi neved ?
Melyik az igazi neved?
Budapesti masszázsszalonba elvinnék nőt, vagy pár nő tagját páros masszásra és jacuzzizásra. Privátban beszéljük meg
Helló
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Sziasztok
Zugló és környékén Hölgy vagy Pár most?
Helyem van.
Zugló és környékén Hölgy vagy Pár most?
Helyem van.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Szegeden keresek most férfit orálhoz
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keresi barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére .... nem feltétlenül csak erotikára, esetleg egyéb kikapcsolódásra is...
Két férfi csinos sub nőt keres.
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben

naphal

Real88