Napközben keresek pasikat munkás ruhában, akik kiengednék a gőzt nálam kezi munka, pippantás.
Sziasztok! Ma napközben szívesen találkoznék szexi, igényes nővel vagy párral! Magas, potens férfi vagyok. Ha tetszem a képeim alapján privátban elértek!
Székesfehérváron ?
Kamionos ,Taxist ,Fuvarozót keresek aki munka közbe megálna üritene egy jót és vissza a munkába
Február 19-én, csütörtökön pasis többletes bulit tartunk a 9. kerületben. Nálunk nem kell sokat keresgélni
Mit jelent ez? Szóló hölgyek és párok érkeznek, de bátran jelentkezzenek még azok is, akik kedvelik a szóló férfiakat, akár egy- vagy többfős felállásban. Egy nőre maximum 3 szóló férfit engedünk be.
Férfi oldalon csak heteró alapon működünk, a swinger közegben a férfi bi nem elfogadott.
Kifejezetten örülnénk még fiatal srácok jelentkezésének is; a korosztályunk átlagban 30–45 év között van.
Este 20:00-tól hajnali 1-ig várunk titeket. Ezt a tematikát havi rendszerességgel tartjuk, 25–35 fős létszámmal, szűrt vendégkörrel.
Minden információ a weboldalunkon megtalálható, privátban elküldjük, ha érdekel.
Üdv,
Swinger Yours csapat
Merci és Peti, Timi és Csanád
Mit jelent ez? Szóló hölgyek és párok érkeznek, de bátran jelentkezzenek még azok is, akik kedvelik a szóló férfiakat, akár egy- vagy többfős felállásban. Egy nőre maximum 3 szóló férfit engedünk be.
Férfi oldalon csak heteró alapon működünk, a swinger közegben a férfi bi nem elfogadott.
Kifejezetten örülnénk még fiatal srácok jelentkezésének is; a korosztályunk átlagban 30–45 év között van.
Este 20:00-tól hajnali 1-ig várunk titeket. Ezt a tematikát havi rendszerességgel tartjuk, 25–35 fős létszámmal, szűrt vendégkörrel.
Minden információ a weboldalunkon megtalálható, privátban elküldjük, ha érdekel.
Üdv,
Swinger Yours csapat
Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Sziasztok. Olyan hölgyet( CSAK HÖLGYET) keresünk harmadiknak, aki nem kamu profil,képkéregető,hanem valóban szeretne párhoz csatlakozni, ahol a pár hölgy tagja szeretné kipróbálni a bi vonalat. Helyünk van,utazni is tudunk,de mindenképp szeretnénk kamerán vagy telefonon felvenni vele a kapcsolatot,mert az itt tanultakból sajnos 95% kamu profil. Ha úgy gondolod,szeretnél egy jó kalandot,éjszakát akkor írj nekünk
Kellemes autós kaland mostanában?
Monor és környéke!
Monor és környéke!
Sziasztok. Hatvanban vaaki?
Extra szexy hölgytagunknak afro pasikat keresünk nagy mérettel. Aki segít összehozni, szintén csatlakozhat.
Jó reggelt! Most a kora hajnali órákban amíg sötét van és kicsi a forgalom, valaki egy autós kaland? Aktív vagyok.
Párok, vagy akár szingli lányok, srácok "akcióját" fotóznám profi minőségben. Cserébe semmit sem kérek. Ha érdekel, írj !!
Autómban fiatal sportos srác !
Sziasztok!
Reptér környékén mostanában?
Reptér környékén mostanában?
Estét
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is Tomi
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is Tomi
Ma este pàr, ki randizna velem? Bp, meleg, kènyelmes helyem van
Sziasztok helyes igenyes bi srac miskolcon ismerkedne
Bi hölgyet keresünk aki bevezetné izgató testü páromat a lányos élvezetekbe!
Szabolcsban élünk!
Helyünk van. Diszkréció adott és elvárt!
Szabolcsban élünk!
Helyünk van. Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
Ma esti kalandra pár Budapest és környékéről?
Ma esti kalandra pár Budapest és környékéről?
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!

naphal

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Tanya