Jóreggelt! Ma Mátészalkán keresek hölgyet délelőtt titkos kalandra. Kb délig tartózkodom itt. Diszkréció fontos!
Szopnek 11 kerben vagyok
31 éves sportos pasi keres alkalmi szaftos kalandokat – nagy farok, kitartó
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Borsodból. Kocsim van, tudok utazni. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Borsodból. Kocsim van, tudok utazni. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Sziasztok!
Holnap este diszkrét, nyitott férfitagú pàrt fogadnék.
Holnap este diszkrét, nyitott férfitagú pàrt fogadnék.
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális, heteo pasi vagyok
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? 13.ker. Ide jössz be szállok el kezdem verni és te be segítesz smile imádom ha folyik és sok jön!
Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre. Ha ismerkednél írj privit!
Gödöllőn cumira keresek fiatal srácot, privátban írj
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten. Helyem nincs, utazni tudok. Én 28 éves, passzív.
Ma este szopnék korombeli aktív srácot Budapesten. Helyem nincs, utazni tudok. Én 28 éves, passzív.
Sziasztok!
Wellness programra keresek egy hölgyet. 1,5 órás páros masszázs 1 óras jacuzzival az egyik budapesti 7. kerületi masszázsszalonba. Szimpátia alspján erre a feltöltődő, lazító programra keresek valakit.
Sportos, igényes, tisztelettudó, jóképű, magas, müvelt férfi vagyok.
Beszéljük meg a részleteket privátban
KÉREM, HOGY FÉRFIAK NE ÍRJANAK! Párok írhatnak
Wellness programra keresek egy hölgyet. 1,5 órás páros masszázs 1 óras jacuzzival az egyik budapesti 7. kerületi masszázsszalonba. Szimpátia alspján erre a feltöltődő, lazító programra keresek valakit.
Sportos, igényes, tisztelettudó, jóképű, magas, müvelt férfi vagyok.
Beszéljük meg a részleteket privátban
KÉREM, HOGY FÉRFIAK NE ÍRJANAK! Párok írhatnak
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziaszzok.
Péntek estére hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok helyem van
Péntek estére hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok helyem van
Sziasztok.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Budapesten az Utazás kiállításon rosszalkodnék valakivel csütörtökön,ha bevállalós vagy és megbízható orálpartner vagy.
Sziasztok !
Nagyobb kihagyas utan , ujra fiu(kat) keresunk alkalmi partneremmel cuckold/harmas (tobbes?!) felallasra.
Marcius 7, csutortoki napra keresunk!!
Az oldalrol mar par eve talaltunk szamara nehany partnert, azonban most kifejezetten nagy meretu sracot /sracokat keresunk.
Az idealis jelolt 18-45 ev kozott van, nem dohanyzik, es ami a legfontosabb, es ezt kerlek tartsatok tiszteletben, minimum 19-20cm-es intim merettel rendelkezzen.
A lany, aki szamara keresunk most, 25eves, nagy cicis, nagy popsis, cici pc-s lany , hatalmas etvaggyal
))
Nagyobb kihagyas utan , ujra fiu(kat) keresunk alkalmi partneremmel cuckold/harmas (tobbes?!) felallasra.
Marcius 7, csutortoki napra keresunk!!
Az oldalrol mar par eve talaltunk szamara nehany partnert, azonban most kifejezetten nagy meretu sracot /sracokat keresunk.
Az idealis jelolt 18-45 ev kozott van, nem dohanyzik, es ami a legfontosabb, es ezt kerlek tartsatok tiszteletben, minimum 19-20cm-es intim merettel rendelkezzen.
A lany, aki szamara keresunk most, 25eves, nagy cicis, nagy popsis, cici pc-s lany , hatalmas etvaggyal
))
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék Pest megye déli részében egy szimpatikus házaspárt, akik szeretik a 3-as örömöket!
De akár bevállalós, kizárólag szex kapcsolatot kereső Hölgyet is!
Kellemes Ismerkedést mindenkinek!
De akár bevállalós, kizárólag szex kapcsolatot kereső Hölgyet is!Kellemes Ismerkedést mindenkinek!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Nagy méretü ffi?

naphal

pipi18
Natalia