Sziasztok!
Bp-Szeged között keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Bp-Szeged között keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Flórián tér környékén valaki? Helyem ritkán van sajnos. 32 éves vagyok.
Sziasztok.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Sziasztok
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 02. 18. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 02. 18. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Mai nap szivesen venném ha valaki lenyomná a torkomon. De mehet más is amihez kedvünk van.
Veszprém környéke keresnénk febr.23 (hétfő) délelőtti
találkozóra, ápolt potens férfiakat.
Kérjük csak olyanok írjanak, akik valóban ráérnek
és találkozni is mernek!
találkozóra, ápolt potens férfiakat.
Kérjük csak olyanok írjanak, akik valóban ráérnek
és találkozni is mernek!
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten? Írj ha érdekel. Helyem van.
Két férfi csinos sub nöt keres
Mainap dun Buda és környékén fogok járni , van hölgy v pár aki szeretne kalandozni?
Sziasztok. Miskolcon ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Balatonfenyves 20-25 km-es körzetében keresek párt, aki tudna fogadni.
Jóreggelt! Ma Mátészalkán keresek hölgyet délelőtt titkos kalandra. Kb délig tartózkodom itt. Diszkréció fontos!
Szopnek 11 kerben vagyok
31 éves sportos pasi keres alkalmi szaftos kalandokat – nagy farok, kitartó
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Borsodból. Kocsim van, tudok utazni. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Borsodból. Kocsim van, tudok utazni. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Sziasztok!
Holnap este diszkrét, nyitott férfitagú pàrt fogadnék.
Holnap este diszkrét, nyitott férfitagú pàrt fogadnék.
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális, heteo pasi vagyok
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? 13.ker. Ide jössz be szállok el kezdem verni és te be segítesz smile imádom ha folyik és sok jön!
Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt diszkrét nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre. Ha ismerkednél írj privit!

naphal

csendesz
Honey